XS
SM
MD
LG

Uspešna karate revija u Velikom Gradištu, najuspešnija ekipa Jagodine

Tradicionalni karate turnir pod pokroviteljstvom Silver lake iz Velikog Gradišta, a u organizaciji KK VGSK, održan je ove godine po šesti put. U sportskoj hali u Velikom Gradištu bilo je prisutno 22 ekipe, a uspešni domaćini bili su predsednik kluba Branko Djordjević, sa trenerima Jovicom i Nebojšom Stojiljkovićem a sve pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Veliko Gradište na čelu sa predsednikom Draganom Milićem.
- Organizacija je kao i obično odgovorila zahtevima i sve je proteklo u najboljem redu.Turniri su značajni za decu, druže se takmiče i napreduju u radu. Možemo ih svrstati u značajan vid provere pred nastupajeuće zvanične borbe. Ovog puta očekivao se veći broj ekipa, ali su lošiji vremenski uslovi učinili svoje. KK VGSK je jedan od najuspešnijih klubova u ovom regionu i kao takav ima punu podršku u organizaciji ovakvog turnira - istakao je gospodin Milan Laković sekretar Karate saveza centralne Srbije.
Učeše na ovom turniru uzele su ekipe iz Beograda, Arandjelovca, Bajine Bašte, Propkuplja, Negotina, Kladova, Bora, Jagodine, Mladenovca, Požarevca, Paraćina i Niša. Najuspešniji takmičari su Milan Katić iz Prokuplja i Aleksandra Janković iz Jagodine, dok su ekipno najbolji bili takmičari ekipe Jagodine, a za njima takmičari iz Niša i Železničara iz Požarevca.