XS
SM
MD
LG

Milković: Želimo plasman u drugu ligu

Nakon završetka sezone i osvojenog drugog mesta u Regionalnoj futsal ligi Vojvodine, u klubu malog fudbala iz Inđije okreću se predstojećim obavezama, kompletiranju igračkog kadra i pravljenju adekvatnog plana priprema za predstojeću sezonu u kojoj je cilj prvo mesto i plasman u Jedinstvenu drugu ligu. Utiske o sezoni koja je iza nas izneo je predsednik Indiansa Mario Milković:

Uprava kluba je zadovoljna osvajanjem drugog mesta u prethodnoj sezoni. Poslednja utakmica u Novom Bečeju koja je odlučivala o prestižu i prvom mestu, ne i plasmanu u drugu ligu, pokazala je da ovaj tim ima veliki potencijal, uzimajući u obzir da smo bili ekipa koja je najviše puta zatresla mrežu protivnika i primila najmanje golova, istakao je Milković.

Cilj za sledeću sezonu je jasan, napad na prvo mesto i plasman u Jedinstvenu drugu ligu. Rezultate na terenu prati i kvalitetan rad uprave kluba, koja je bogatija za još jednog člana.

Očekivanja za sledeću sezonu su velika, prvo mesto i plasman u drugu ligu, što bi zaista bio veliki uspeh. Što se tiče igračkog kadra, svi igrači su ostali u klubu a doveli smo i dva pojačanja, Predrag Cvetinović je došao iz Nove Pazove, a konkurenciju među stativama pojačaće Tomislav Vičentić. Moram istaći da smo klub podigli na viši nivo angažovanjem Katice Bešić koja će obavljati funkciju sekretara, vodiće računa o administrativnim pitanjima. Pokrenut je i sajt, sa ciljem što bolje promocija kluba i futsala, zaključio je Milković.

Nema sumnje da se u Inđiji stvara jedna zdrava sportska priča, koja će kako se nadaju u ovom sremskom gradu biti ispraćena adekvatnim rezultatima na terenu.


Indians 2013 6 : 6 Tisa
Kikinda 5 : 2 Sombor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Tisa 12 10 1 1 31
2 Indians 2013 12 9 1 2 28
3 Sombor (-1) 12 3 0 9 8
4 Kikinda (-1) 12 1 0 11 2