XS
SM
MD
LG

Indiansi se spremaju za meč sezone

Bliži se kraj prvenstvene trke u Futsal ligi Vojvodine gde borbu za titulu vode ekipe KMF Tisa iz Novog Bečeja i KMF Indians 2013 iz Inđije. Upravo će duel ovih timova u poslednjem kolu dati odgovor na pitanje ko će sledeće sezone nastupati u višem rangu takmičenja. Indiansi u ovaj meč ulazi osokoljeni ubedljivom pobedom nad ekipom Sombora od 11:3. Svoje viđenje prethodne utakmice kao i predstojećeg derbija izneo je predsednik kluba iz Inđije, Mario Milković:

Utakmica koju smo odigrali protiv Sombora bila je prilika da pokažemo da smo ozbiljan konkurent za prvo mesto, što potvrđuju i nastupi tokom cele sezone. Gosti iz Sombora su na ovu utakmicu došli sa pet igrača i nisu imali snage da se suprostave našoj ekipi koja je bila na visokom nivou - rekao je Milković i dodao:

U Novi Bečej idemo na pobedu, ali i bod nam odgovara zbog bolje gol razlike. Nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i na taj način opravdati epitet najbolje ekipe u ligi - zaključuje Milković.

Ovi rivali sastali su se tri puta ove sezone, obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu, dok je poslednji meč u Inđiji završen podelom bodova, 6:6.

Utakmica poslednjeg kola na programu je predstojećeg vikenda u sportskoj hali u Novom Bečeju.

 

 


Indians 2013 6 : 6 Tisa
Kikinda 5 : 2 Sombor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Tisa 12 10 1 1 31
2 Indians 2013 12 9 1 2 28
3 Sombor (-1) 12 3 0 9 8
4 Kikinda (-1) 12 1 0 11 2