XS
SM
MD
LG

Srpski rvači u pohodu na Mediteran

U Madridu se ovog vikenda održava Mediteransko prvenstvo u rvanju za seniore i juniore, a rvačka reprezentacija Srbije, kao i uvek, juriša na najveće domete. Srpsku reprezentaciju u Madridu predvodiće olimpijski šampion Davor Štefanek, čiji je nastup još uvek neizvestan, a ukoliko bude nastupao, biće to u kategoriji do 75kg. Pored Štefaneka, put Španije krenulo jei još 12 rvača.

U seniorskom uzrastu nastupiće Vladimir Stankić (-98kg), vicešampion Evrope za mlađe seniore prošle godine.Uz njega, tu su još i prošlogodišnji šampion Mediterana, teškaš Nemanja Pavlović, iskusni Petar Balo (-80kg), kao i mladi Tamaš Nađ (-59kg).

Juniorsku reprezentaciju čine Đorđe Pešut (-96kg), Norbert Čikoš (-75kg), Sebastijan Nađ (-66kg), kao i Sebastijan Kolompar i Dejan Petrović (-55kg).

Na ovom takmičenju učestvovaće i trojica rvača u slobodnom stilu, seniori Marko Jovanović (-97kg), Jovan Mirković (-74kg) i Nikola Gajić (-65kg). Srpski slobodnostilaši na strunjaču izlaze u subotu, dok rvači grčko – rimskim stilom nastupaju u nedelju.