XS
SM
MD
LG

Za bodove, utisak i slavlje

Kreator igre građevinarki i omladinska reprezentativka Srbije Nevena Mičić najavljuje novi trijumf i poziva na jesenje šampionsko slavlje. Utakmicama 7. kola završava se prvenstvo u Prvoj ligi za žene. U poslednjem kolu fudbalerke Rada na svom terenu dočekuju ekipu Mačve. Utakmica je na programu, 29. oktobra sa početkom u 15 sati.



Građevinarke u ovom meču priželjkuju pobedu kako bi sa maksimalnim učinkom završile jesenji deo prvenstva i ujedno žale što se trka završava, jer su celoj fudbalskoj javnosti Srbije dale do znanja koliko su jake. 

Pre poslednjeg kola fudbalerke Rada zauzimaju čelnu poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova ( šest pobeda) i impozantnom gol razlikom +23, dok se ekipa Mačve nalazi na šestom mestu sa šest bodova (dve pobede i četiri poraza).

Graditelj igre i omladinska reprezentativka Srbije Nevena Mičić u najavi meča sa Mačvom istakla je odličnu atmosferu u ekipi i veruje u sedmi trijumf svog tima.
- Ne poznajemo dovoljno ekipu Mačve, ali ćemo ozbiljno pristupiti ovom meču bez obzira na situaciju na tabeli i verujem u sedmi uzastopni trijumf. Atmosfera u ekipi je odlična, složne smo, radimo kao jedna, bez sujete i maksimalno smo posvećeni meču sa Mačvom. Ostaje žal što se prvenstvo završava, jer smo u izvanrednoj formi – uverava Mičićeva.

Ona ujedno poziva navijače da zajednički proslave jesenju titulu.
- Niko nema takvu publiku kao mi. Gde god smo igrale imlale smo njihovu maksimalnu podršku na čemu im se zahvaljujemo. I oni su deo naših uspeha i ovim putem ih pozivam da dođu u što većem broju da nas podrže, a mi ćemo im se revanširati dobrom igrom i pobedom i na kraju skupa da slavimo - poručuje Mičićeva.

Omladinska reprezentativka Srbije ujedno otkriva i deo plana njene ekipe do kraja godine.
- Predstoji nam proslava drugog rođendana kluba, potom ćemo smanjiti tempo treninga, a već u mesecu decembru učestvujemo na Međunarodnom turniru prijateljstva u Pljevljima. Sledi pauza, pa onda Nova godina i nove obaveze - zaključila je Mičićeva.

 


14 .kolo Prva liga Srbije
Mačva 4 : 0 Rad
ŽGFK Lavice Dubočica 5 : 0 Kolibri
Trijumf 3 : 0 Jagodina
Polet 2 : 0 Šumadija 1903
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Rad 14 11 1 2 34
2 Trijumf 14 8 2 4 26
3 Polet 14 6 4 4 22
4 ŽGFK Lavice Dubočica 14 6 3 5 21
5 Mačva 14 7 0 7 21
6 Šumadija 1903 14 6 2 6 20
7 Kolibri 14 4 4 6 16
8 Jagodina 14 0 0 14 0