XS
SM
MD
LG

Na međunarodnom turniru Beogradski Pobednik članovi Knjaza odlični i u borbama i u katama

Po tradiciji članovi Karate Klub "Knjaz" iz Aranđelovca sa međunarodnog karate turnira "BEOGRADSKI POBEDNIK" , koji je održan 8. i 9. oktobra u Beogradu vraćaju se sa velikim brojem odličja u svim uzrasnim kategorijama.

Turnir je okupio vise od hiljadu takmičara iz 10 zemalja i 114 klubova , ap rvog dana na tatamiju su nasupali kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori.

Najuspešnije su bile: Jovana Preković koja je osvojila 3. mesto pojedinačno i 2. mesto ekipno kao član tima reprezentacije(Srbija 1), kao i Jovana Vulinović koja je osvojila 1. mesto ekipno , takođe kao član repezentacije , (Srbija 2).

Brojna odličja na Međunarodnom turniru u Beogradu-deo čtakmičara karate Kluba "Knjaz" iz Aranđelovca

Drugog dana takmičenja nastupili su poletarci, pioniri i nade.

Kata tim 2005. Godište u sastavu Jovan Radisavljević , Nikola Novović i Dragutin Dučić osvojio je 1. mesto dok je Iva Jeremić u borbama osvojila 2. mesto.

Jovanu Radisavljeviću pripalo je srebro u katama , Matija Kostić je u borbama takođe bio drugi , dok je Lana Đurić osvojla treće mesto u borbama.

U katama su nastupili , i bronzana odličja osvojili i: Katarina Timotijević Timotijević , Dušan Preković i Aleksa Pavlović.

Reprezentativke Jovana Preković i Jovana Vulinović imale su odličnu proveru pred Svetsko prvenstvo koje ih očekuje 25. oktobra u Austriji (Linz), dok su mlađi takmičari proverili formu za predstojeće kvalifikacije za Kup drzave koje ih očekuje već naredne nedelje.

Prilog Regionalne Radio Televizije "Sunce" iz Aranđelovca