XS
SM
MD
LG

Žreb 1/16 finala Kupa Srbije u ponedeljak

Za klubove koji su izborili plasman u 1/16. finala Kupa Srbije predstojeći ponedeljak je dan "D". Tada će se Sportskom centru FSS u Staroj pazovi održati izvlačenje takmičarskih parova. Plasman su obezbedili članovi Super lige Srbije iz prošle sezone, kao i prvih dvanaest ekipa iz prvoligaškog karavana. Uz njih su to pravo izborila još četiri kluba koji su pobednici po fudbalskim regionima u Srbiji.   

Sve do polufinala igra se samo jedna utakmica, a prednost prilikom žrebanja u smislu garantovanog domaćinstva imaju klubovi koji su pobedili po regionima: Žarkovo, Polet Ljubić, Radan Lebane i Mladost Bački Jarak.

Parove će ovom prilikom izvlačiti Vladimir Petrović, nekadašnji reprezentativac i bivši selektor "A" tima Srbije. Žrebanje će početi od 12 časova.

Lista učesnika 1/16 finala:

Crvena Zvezda, Napredak, Partizan, OFK Bačka, Čukarički, ČSK Pivara, Vojvodina, Inđija, Radnički Niš, Bežanija, Borac, Sinđelić, Voždovac, Kolubara, Radnik, Proleter, Mladost Lučani, BSK, Spartak Ždrebčeva Krv, Zemun, Metalac Lučani, Dinamo, Rad, Sloboda Užice, Javor-Matis, Žarkovo, Novi Pazar, Polet Ljubić, OFK Beograd, Radan Lebane, Jagodina, Mladost Bački Jarak.