XS
SM
MD
LG

Drugi tim Izvora Bukovičke Banje drastično podmlađen

Trostruki uzastopni šampion Prve lige „Zapad“ , drugi tim Izvora Bukovičke Banje 2, 08 avgusta je u parku Bukovičke Banje u Aranđelovcu započeo pripreme za takmičarsku sezonu 2016/2017. Osim tradicionalnog okupljanja u parku , tradicija je i konstantno podmlaađivanje tima koji uspešno , uprkos naapred navedenom problemu , predvodi trener Zvonko Paunović.

Problem odlazakaa devojaka u druge gradove na školovanje ili priključivanje jednog broja devojčica prvoj ekipi je nešto što prati ovaj tim godinama unazad , pa je uoči početka priprema pred nastupajuću sezonu konstatovano da je čak 7 igrača koji su osvojili titulu neće je braniti od jeseni u okviru lige koja počinje u prvoj nedelji oktobra meseca.

Trostruke šampionke Prve lige Zapad-ŽRK Izvor Bukovička Banja 2

To nije obeshrabrilo trenera Paunovića i kapitena Anđelu Radojičić koji su u kratkim izjavama za Regionalnu Radio Televiziju „Sunce“ najavili pohod na vrh tabele uprkos dodatnom podmlađivanju ekipe.

Istaknut je problem manjka prijateljskih utakmica pa će se za igrom i formom tragati u eventualnim sparing mečevima sa mlađim uzrasnim kategorijama rukometnog kluba Šamot što je bila i praksa u toku priprema za neke ranije nastupe u Prvoj ligi Zapad.

Liga je , kaže trener Paunović , verovatno slabija u odnosu na prošlu sezonu , ali to neće uticati na motiv njegovog tima koji će sačinjavati devojke rođene uglavnom 1999 , 2000 i 2001 godine , da daju sve od sebe i ponovo se nađu u vrhu tabele...

Prilog Regionalne Radio televizije „Sunce“ iz Aranđelovca