XS
SM
MD
LG

FK Sloga: Golmanu Spasojeviću suze i ispisnica

Marjan Spasojević (18) više neće stajati na golu Sloge! Vest koja je uzburkala fudbalsku javnost u gradu na Ibru. Tako su odlučili u kraljevačkom Zonašu posle jednog od treninga. Marjan je sa suzama u očima napustio prostorije kluba i otišao sa stadiona. Naravno, trebalo je čuti obe strane, a to su pre svega trener Dejan Đilas i sada već bivši vratar Sloge Marjan Spasojević.

- Šta da vam kažem, već neko vreme Spasojević pravi probleme svađa se sa saigračima i trenerima. Jednom rečju, reč je o nediscilini koju je do sada iskazao. Više nismo želeli da tolerišemo i mislim da je rastanak dobar i za nas i za njega - ukratko je obrazložio trener Đilas.

 

Razlaz: Trener Djilas i golman Spasojević Foto: Stole

Marjan je, inače, dete Sloge. Prošao je sve mlađe selekcije. Veliki talenat među stativama. Uvek je do sada bio na korak više od kategorije kojoj je pripadao. Kao pionir često je nastupao i sa kadetskom ekipom, a kasnije je kao omladinac među stativama seniorskog pogona.

- U Slogi sam igrački porastao i napredovao. I tako punih sedam godima. Mislim da nisam zaslužio ovakav rastanak. U klubu sam uvek imao prave prijatelje - drugare sa kojima sam bio nerazdvojan na treninzima, davao sve od sebe utakmicama i družio se u slobodnom vremenu. Zato mi i teško pada ovakav odlazak iz kluba - kroz suze priča mladi golman Spasojević koji je kao dečak nastavio golmansku lozu svoje porodice koju je još u prošlom veku započeo počivši deda Slaviša..

Marjan je, to tvrdi i njegov trener ali i navijači i prijatelji kluba, u prva dva kola na volšeban način čuvao svoju mrežu. Bilo je tako sa Tutinom u Kraljevu i Dragačevom u Guči. Taj niz nažalost neće bi nastavljen zbog, izgleda uzajamne netrpeljivosti. Šteta i za Marjana i ѕa Slogu.

POZIV IZ RADNIČKOG

Kako nezvanično saznajemo Spasojević će postati član Radničkog iz Kovača novog člana Zone Morava. Veliki su izgledi da već neredne subote stane na gol ovog kluba čiji je predsednik bivši fudbalski as Ivan Petrović.