XS
SM
MD
LG
18.08.2016 Administrator

Održan međunarodni fudbalski turnir TSC Cup u Bačkoj Topoli

FK TSC iz Bačke Topole je pobednik Međunarodnog fudbalskog turnira „TSC CUP“, u organizaciji “Topolskog Sportskog Club-a” (TSC) i kompanije SAT-TRAKT, za mlade igrače rođene 2003, koji je u sredu održan u Bačkoj Topoli i Bajši, uporedo na dva fudbalska terena. FK TSC iz Bačke Topole je u finalu protiv FK Rada iz Beograda pobedio sa 1:0.

Na turniru je nakon kvalifikacija po grupama, FK Vojvodina iz Novog Sada savladala FK Partizan sa 3:0 i tako osvojila 3. Mesto, dok je Puškas Akademia (Felcsut) savladala  FTC iz Budimpešte sa 2:0 i zauzela 5. mesto

Janoš Žemberi, predsednik kluba i vlasnik SAT-TRAKT-a, po završetku utakmica zahvalio se učesnicima turnira i  uručio nagrade, pehare i majice svim učesnicima.  

Vukašin Krstić iz FK Vojvodine  proglašen je za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira, dok je golman Nemanja Amidžić  FK TSC Bačka Topola poneo titulu najboljeg čuvara mreže. Najbolji strelac bio je Njegoš Nestorović iz FK TSC Bačka Topola.

„Ovo je treći međunarodni turnir kluba „TSC“ koji smo organizovali. Drago mi je što su mladi fudbaleri iz Bačke Topole dobili još jednu priliku da odmere snage sa najboljim vršnjacima iz zemlje i iz Mađarske, i da samim tim napreduju“, rekao je Janoš Žemberi, predsednik kluba i vlasnik SAT-TRAKT-a.

Prema rečima Janoša Žemberija, turnir je važan i za lokalnu zajednicu, i svake godine je veoma dobro posećen.

„Na ovaj način kompanija SAT-TRAKT pokazuje odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a doprinosi i razvoju sporta u celini. Istovremeno, sportska javnost Srbije iščekuje nove mlade fudbalske nade, koje na ovakvim turnirima pokazuju svoj talenat i imaju priliku da steknu dragoceno iskustvo“, rekao je Janoš Žemberi.

Organizator turnira bili su Fudbalski klub „TSC“ i generalni sponzor kluba, kompanija SAT-TRAKT,  jedan je od vodećih distributera kablovske televizije, kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji.    

Turniru su  prisustvovali i menadžeri klubova, skauti za mlade fudbalere i drugi sportski radnici koji se brinu o mladim fudbalskim naraštajima.

Topolski Sportski Club (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club" (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a sportski direktor je gospodin Sabolč Palađi.

O kompaniji SAT-TRAKT

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu. SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima.

SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.


Vinogradar 3 : 0 Bačka 1901
Spartak '03 3 : 0 Subotica '03
Senta 0 : 5 TSC
Subotica '04 2 : 2 Spartak '04
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 TSC 16 14 2 0 44
2 Arena SU 16 13 1 2 40
3 Bačka 1901 (-1) 16 10 0 6 29
4 Spartak '04 16 8 2 6 26
5 Subotica '04 16 8 1 7 25
6 Spartak '03 16 6 0 10 18
7 Senta (-1) 16 4 1 11 12
8 Subotica '03 (-1) 16 4 1 11 12
9 Vinogradar 16 1 0 15 3