XS
SM
MD
LG

U prvom meču baraža Omoljčani domačini Vojvodini 1928

 

Novi meč i novi izazov u uspešnoj sezoni. za fudbalere Mladosti iz Omoljice biće u nedelju 19.06.2016 god, sapočetkom u 17 3o časova na svom terenu protiv gostiju Vojvodine 1928 iz Perleza  u baražu za popunu Banatske U mestu Omoljici na reci kraj Ponjavice vlada veliko interesovanje i okolini za dva duela  koja će odigrati fudbaleri Mladosti, a trener Vladan Nestorović pred prvi duel kaže:

-„ Spremni smo i poštujemo  fudbalere iz Perleza koje predvodi iskusni trener Jova Simanić i koji imaju odličan tim. Dobro smo upoznati sa kvalitetom gostiju i u ovakvim mečevima jedan detalj može da odluči pobednika i očekujem da ćemo i mi biti na visini svojih fudbalskih kvaliteta i prikazati lep fudbal, a neka na kraju pobedi bolji u ovom duelu.“-

Uspešno rukovodstvo Mladosti na čelu sa predsednikom kluba Zoranom Petrovim i sa članovima UO kluba Draganom Lukićem - Manceom, Goranom Nedeljkovićem, Markom Radanovićem i Đurom Egićem veruje u još jedan uspeh svog tima.

-„ Momci su dobro radili i spremno čekamo duel i očekujem veliku podršku sa tribina u nedelju. Bio bih zadovoljan ukoliko bih ostvarili i minimalnu pobedu, mada to neće biti lako. Gosti imaju dobar sastav i domaćini su u drugom meču i siguran sam da se pobednik iz ovog duela neće znati do poslednjeg minuta u Perlezu kada će se igrati drugih 90 minuta.“- kaže Petrov.

Fudbaleri Mladost veruju da će imati veliku podršku sa tribina  i da će ostvariti dobar rezultat pred put na revanš koji se igra u sredu u Perlezu.

 

FK Mladost - Omoljica