XS
SM
MD
LG

Nais i Zvezda u sredu na Čairu

Vaterpolisti Naise dočekaće u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Crvenu zvezdu u sredu 20. aprila u 20 sati. Crveno-beli vode 1:0 u pobedama, a ulaz na utakmicu je besplatan.

U polufinale će se plasirati ekipa koja prva ostvari dve pobede, a niški vaterpolisti imaće težak zadatak da u sredu spreče favorizovanog rivala i eventualnom pobedom produže seriju, a samim tim i sezonu. U prvom meču odigranom u subotu na beogradskom Tašmajdanu domaćin je ubedljivo trijumfovao, a i u drugom meču beogradski sastav biće apsolutni favorit.

Trener niških vaterpolista Marko Blagojević se nada da će njegovi izabranici "manje respektovati rivala u odnosu na prvi meč".

Nadam se da će momci imati hrabriji pristup u odnosu na prvi meč i da će pokušati da se nadigravaju sa evidentno kvalitetnijom ekipom Zvezde. Nadam se da će utakmica biti neizvesnija od prethodne i pozivam publiku da nas podrži u što većem broju sada pred kraj sezone - istakao je on.

Strateg niškog tima Nikola Stevanović ima problema sa ramenom, pa je njegov nastup neizvestan. U tim se vraća kazahstanski reprezentativac Murat Šakenov, dok će i ovaj meč propustiti Strahinja Vojičić zbog bolesti.