XS
SM
MD
LG

Mlađan Marković predsednik SSOS FSO Varvarin
U punoj sali SO-e Ćićevac održani su  večeras izbori u SSOS Varvarin.Među gostima bili su Žarko Anđelković predsednik SSOS Rasinskog okruga i predsednik komisije FS RIS a za nadgledanje i kontrolu izbora ,Darko Rasinac ćlan IO SSOS Rasinskog okruga i Srbimir Amđelković bivši savezni fudbalski sudija  sada stručni saradnik  SSOS Rasinskog okruga. Posle utvrđivanja dnevnog reda utvrđeno je da je ispravnu kandidaturu za predsednika podneo samo Mlađan Marković iz Varvarina. Način izbora obrazložio je upravo Žarko Anđelković posle  čijeg su izlaganja sudije članovi SSOS FSO Varvarin jednoglasno su za predsednika izabrali instruktora Mlađana Markovića iz Varvarina koji se potom zahvalio na izboru i za predsednika KUS a predložio  Milana Mašića iz Ćićevca. Delegati su jednoglasno za predsednika KUS-a izabrali  Milana Mašića iz Ćićevca.


Konsultacije Mlađan Marković i Žarko Anđelković

Potom je Marković predložio izvršni odbor SSOS Varvarin u koji su izabrani: Mlađan Marković, Milan Mašić, Spasić Miodrag, Krkić Ivica, Popović Bojan, Jelić Marko, Minić Goran i Paunović Miloš. Za predstavnike SSOS Varvarin u skupštinu FS Rasinskog okruga izabrani su Mlađan Marković, Milan Mašić i Krkić Ivica, dok su predstavnici sudija u skupštinu FSO Varvarin: Mlađan Marković i Milan Mašić. Za predsednika nadzornog odbora takođe jednoglasno izabran je Miloš Ivanović sudija iz Ćićevca. Na predlog Minić Gorana sudije iz Obreža za predsednika SSOS FS  Rasinskog okruga jednoglasno je predložen Žarko Anđelković.

Mlađan Marković novi predsednik SSOS FSO Varvarin

U diskusiji je na kraju sednice učestvovao i Slađan Rajković koji je tražio odgovor da li svi u sali  imaju pravo glasa i da se utvrdi ko je tačno glasao, pa je Žarko Anđelković čitanjem prisutnih utvrdio da svih 24 od 27 sudija imaju pravo glasa. Bojana Popovića sudiju iz Ćićevca zanimalo je  ima li u našoj organizaciji sudija tj. kandidata za polaganje druge kategorije tj. zonskog stepena takmičenja na šta mu je dat odgovor da su to: Minić Goran,Spasić Jelena i Jelić Marko.

Milan Mašić novi predsednik KUS-a