XS
SM
MD
LG

Gimnazijalke počele sa pripremama

Odbojkašice Gimnaezijalca uspešno su završile predhodnu sezonu. Osvojenim trećim mestom u Drugoj ligi Zapad u klubu su veoma zadovoljni. Stručni štab, igračice i uprava kluba napravili su analizu svega što se dešavalo u prošlom prvenstvu.

- Zadovoljstvo se vidi na svakom koraku. Radimo u skromnim uslovima ali to ne znači da nemamo motiva za rad. Treninge smo sprovodili redovno imali smo dobre termine za rad a i posećenost naših utakmica bila je solidna. Možda smo mogli i više ali neka to bude zamajac za narednu sezonu - kaže trener Goran Pljakić, nekadašnji odbojkaš Ribnice.

Ekipa OK Gimnazijalac

Očigledno Gimnazijalac je počeo pripreme sa puno optimizma. Trener je skovao plan rada za naredna dva meseca.

- Danas zvanično počinjeno pripreme koje ćemo najpre obaviti ovde na Atletskom stadionu a kasnije, kako to već godinama radimo, krećemo rad sa loptom u sali Tehničke škole. Nadam se da ćemo redovno biti svi na okupu jer samo takav rad može doneti boljitak.

Ekipa je ostala gotovo ista kao i u protekloj sezoni.

- Na okupu dvadesetak igračica. Pored onih iskusnih koje su na svojim plećima iznele prošlu sezonu tu su i mlade odbojkašice koje su prve korake u ovom sportu napravile u mlađim kategorijama. Sve mlađe igračice su do sada bile perjanice u našim mlađim selekcijama i polako ih priključujemo prvom timu.

Biće to uspešna spoj iskustva i mladosti

- I od jednih i drugih očekujemo da daju maksimum u narednoj sezoni. Sve su to uglavnom učenice srednje škole koje nažalost na kraju završe u većim klubovima zbog nastavka školovanja. Tako su nas na kraju prošle sezone napustile Teodora Pavićević i Kristina Mitrović a Jana Sretović je pristupila TENTU iz Obrenovca - rekao je na kraju trener Goran Pljakić.

POMOĆ PIJATELjA

Gimnazijalac je klub sa dosta prijatelja volontera. Pomažu u radu tokom čitave sezone, agilni su kod organizacije mečeva...

- Pre svih tu su Miroslav Vidić, direktor kraljevačke Gimnazije, Rade Tijanić, "katica za sve" a ogroman doprinos u radu sa mlađim selekcijama daju treneri Sonja Mojsilović i Slobodan Ilić.

Počelo je atletikom foto: Stole


Tutin 3 : 2 Zlatibor
Tajm 3 : 2 Sloboda S
Borac 3 : 1 Putevi Trendteks
Libero ČA 3 : 0 Gimnazijalac
Ivanjica 3 : 1 Tara
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ivanjica 18 16 2 47
2 Libero ČA 18 14 4 43
3 Gimnazijalac 18 14 4 38
4 Zlatibor 18 11 7 35
5 Borac 18 11 7 32
6 Tutin 18 9 9 25
7 Putevi Trendteks 18 8 10 25
8 Tara 18 5 13 17
9 Sloboda S 18 1 17 5
10 Tajm 18 1 17 3