XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Napredak – Sloboda 3:2

Zanimljiva utakmica, s mnogo pogodaka, ali i prilika za postizanje golova. Gosti iz Donjeg Tovarnika ozbiljnije su pripretili u 20. minutu, kada je Rakić pokušao da iznenadi Ninića šutem sa oko 18 metara, ali golman Popinčana bio je siguran. Desetak minuta kasnije „šou program“ mladog Miljkovića: u solo prodoru prelazi nekoliko odbrambenih igrača Slobode. Na žalost domaćih navijača, sve se okončalo šutem u golmana. Imao je domaćin lepu priliku u 38. minutu kada je Milićević lepo proigrao Ljubojevića, koji plasira loptu pored Samarđije i pokađa stativu. Ipak je viđen gol u prvom poluvremenu: dugo je trajao napad Slobode, koji Živanović završava na najbolji način.

Napredak - Sloboda

U 55. minutu Balaban šutira pored gola Ninića. Prednost gosti su povećali pet minuta kasnije: raspoloženi za igru Živanović još jednom je dokazao velike realizatorske sposobnosti. Domaćin se „budi“ u 65. minutu: posle šuta Perišića sa dvadesetak metara lopta nezgodno odskače i iznenađuje Samarđiju. Poravanjanje rezultata u 70. mintu: centaršut Ljubojevića sa 30 metara sa strane pred gol Slobode, gde je odlično bio postavljen Đerić, koji dobro odmerenim udarcem glave šalje loptu u mrežu. To je bio period utakmice u kojem su gosti naglo pali: u 74. minutu još jedan gol Đerića, po svemu sličan prethodnom.

Strelci: 0:1 Živanović u 44, 0:2 Živanović u 60, 1:2 Perišić u 65. 2:2 Đerić u 70, 3:2 Đerić u 75. minutu.POPINCI: Igralište Napretka. Gledalaca: 50. Sudija: Ljubiša Opačić (Popinci).

NAPREDAK: Ninić, Božić, Savković, Đerić, Panić, Perišić, Dimitrijević, Mitrović, Ljubojević, Miličević, Miljković. Igrali su još: Puvalić, Kliska, Nikolić.

SLOBODA: Samardžija, Stojanović, Vesić, Nović, Knežević, Rakić, Balaban, Obradović, Živanović, Ašćerić, Vukmanović. Igrali su još: B. Jovanović, Gordić, N. Jovanović.