XS
SM
MD
LG

Kraljevčani u timu sveta

Dva kraljevčanina su pozvana u Tim sveta koji će igrati protiv nacionalnog tima Amerike. Srpski igrači Američkog fudbala sve više na ceni u međunarodnim okvirima. Igrače Kraljevskog kluba američkog fudbala "Kraljevske krune", Aleksu Denovića i Dušana Radojevića su pozvani da budu deo Tima sveta koji će za mesec dana igrati protiv reprezentacije Amerike u Dalasu. To je utakmica juniorskih reprezentacija, za igrače uzrasta od 18 i 19 godina starosti, koju se tradicionalano svake godine Međunarodna federacija američkog fudbala organizuje u SAD. Ove godine Srpska asocijacija američkog fudbala je nominovala pet najboljih juniorskih reprezentativaca Srbije za ovaj događaj, i to Stefana Mitrovića iz Čačka, Miroslava Stankića iz Beča, Nikolu Simovića iz Kragujevca i Aleksu Denovića i Dušana Radojevića iz Kraljeva. I Aleksa i Dušan su 1995. Godište i rođeni su u Kraljevu, obojica su članovi “Kraljevskih kruna” već pet godina I obojica su reprzentativci Srbije. Po rečima zvaničnika kluba obojica su sjajni i posvećeni sportisti koji su apsolutno zaslužili ovo priznanje i koji su na ponos kraljevskog kluba.

Ujedno je Dušan Radojević dobio i ponudu od kluba "Iron Mask" iz Kana da nastavi karijeru u Francuskoj, takođe na ponos i zadovoljstvo kraljevačkog kluba. Da bi Aleksa i Dušan mogli da ostvare ove sjajne prilike koje su im se ukazale potrebna im je pomoć i podrška.

- Dušan i ako je izabran za Tim Sveta, se opredelio za odlazak u Francusku, jer mu istovremeno tamo počinje liga. Potrebno je da ga podržimo finansijski u tom nastojanju.

- Aleksi je takođe potrebna, velika finansijska podrška za odlazak i učešće u programu Tim sveta u Dalasu, SAD, od 24. januara do 2. februara. WORLD TEAM vs. USA, je velika utakmica gde najbolji mladi igrači iz celog sveta igraju protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Ujedno svi ti talentovani igrači će provesti nekoliko dana u Americi na sportskom kampu. Ove godine to će se taj događaj odigrati u Dalasu, a jedan od učesnika će biti i naš igrač i sugrađanin Aleksa Denović.

Mi kao sportska porodica smo i ranije uvek pokazivali na delu podršku našim članovima. Svi članovi kluba će dati veliki doprinos, a verujemo da će se i naši sugrađanke i sugrađani uključiti, jer svaka pomoć je dobro došla, pa i najmanja, pa i nematerijalna je veoma značajna.

- Finansijsku podršku za Aleksu Denovića možete uplatiti na račun broj: 200-67684435-18 u banci: Poštanska Štedionica a.d.

- Finansijsku podršku za Dušana Radojevića možete uplatiti na račun broj: 160-5300101347925-66 u banci: Banka Intesa

Ovo nisu prvi članovi Kraljevskih kruna koji će biti deo Tima sveta ili igrati u nekoj od zapadnoevropskih liga, naime još 2011. godine su talentovani mladi igrač Strahinja Stepović i kraljevački trener Vuk Vučković bili učesnici ovog fanstastičnog sportskog događaja u SAD. Ponovni poziv dvojici kraljevčana da budu deo Tima sveta je I priznanje klubu na Ibru, da se u kontinuitetu veoma dobro radi sa mladima I da “proizvode” najbolje sportiste u Srbiji.

I Aleksa Denović i Dušan Radojević su sportisti amateri, a to će i ostati i na međunarodnoj sceni u Americi i Francuskoj, tim pre je veoma važno da se podrži bavljanje i uspeh u sportu koji se zasniva na posvećenosti I ljubavi prema treniranju, timu i samoj igri.

Ujedno pozivamo Vas na žurku u club - pivnici “CEZAR” sa ciljem da sakupimo što više sredstava za podršku našim talentovanim mladim igračima koji treba da nastupaju na međunarodnoj sceni američkog fudbala!ZAHVALNI SMO NA VEOMA ZNAČAJNOJ PODRŠCI NAŠEG POZNATOG PEVAČA ALEKSE PEROVIĆA I BENDU MIŠE BASTAJIĆA, KOJI ĆE ZA OVE MOMKE I SVE GOSTE NASTUPITI NA OVOJ ŽURCI! PODRŽIMO OVE MLADE TALENTOVANE SPORTISTE KUPOVINOM ULAZNICE OD 100 DIN! Zato dođite svi na žurku podrške u club-pivnicu CEZAR, na gradskoj terasi.ČETVRTAK 18. DECEMBAR OD 21:00 h !