XS
SM
MD
LG

Nova pobeda Hajduka (GT)

Fudbaleri Hajduka iz G.Trnave ostvarili su još jednu pobedu u prvenstvu nad ekipom OFK Plaskovca i time zabeležili osmu pobedu u nizu računajući prvenstvo i kup. Ekipa Plaskovca je bila preslaba da se suprotstavi Trnavcima, jer je nastupila sa podmlađenim i neiskusnim sastavom i sa samo 9 igrača. Od početka utakmice samo je bilo pitanje sa koliko će golova u mreži gostiju biti završen meč.

Domaća ekipa je počela napadački i rezultat na poluvremenu je bio 2:0. U ovom periodu igre domaći tim je stalno napadao, stvarao šanse i lako došao do prednosti. Zbog razlike u broju igrača gosti nisu uspeli da izvedu nijedan ozbiljan napad. U drugom poluvremenu domaća ekipa je postigla još 5 golova i meč je okončan u 78.min. kada su gosti ostali sa manje od osam igrača na terenu. Četiri pogodka je postigao kapiten Mihailović Marko, a po jedan Đorđević Milovan, Radojičić Miloš i Obradović Željko. U gostujućoj ekipi treba izdvojiti mladog golmana koji je i pored sedam primljenih golova pokazao da ima talenta.

Sve u svemu bila je ovo rutinska utakmica za Hajduk koji se u sledećem kolu sastaje sa drugoplasiranom ekipom Mladosti iz Jelenca. Biće ovo pravi derbi!


Žabare 0 : 5 Mladost
Hajduk 7 : 0 OFK Plaskovac
Maskar 2 : 0 Šumadinac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Hajduk 4 4 0 0 12
2 Mladost 4 3 1 0 10
3 Maskar 4 2 0 2 6
4 Šumadinac 4 1 1 2 4
5 Žabare 4 0 1 3 1
6 OFK Plaskovac 4 0 1 3 1