XS
SM
MD
LG

OK Ribnica - Nedelja prilika za revans Zvezdi

OK Ribnica: U nedelju popravni sa Zvezdom

Odbojkaši Ribnice poraženi su u sredu u meču Super kupa od prvaka i osvajača Kupa Srbije Crvene zvezde. Već u nedelju ukazuje se prilika za eventualni popravni ispit u prvenstvem susretu prvog kola Super lige.

- Opet susret sa Crveniom zvezdom koji takođe zavređuje pažnju jer otrvara prvenstvenu sezonu. Moram da kažem da predhodni meč nije bio realna slika naše ekipe jer smo ušli sa puno grča i respekta prema špampionu i osvajaču Kupa. Sada smo donekle rasterećeni i neće biti ništa neobično ako iznenadimo crveneo - bele ili ih bar dobro namučimo što u Super kupu nije bio slučaj - obećava trener Boško Mačužić.

U prva dva kola rivali su zaista jaki. Raposred vam nije išao na ruku.

- Ko zna zašto je to dobro. Liga je sastavljena od tri - četiri tima koji će se boriti za titulu a svi ostali moraju da hvataju nekakav priključak. U tu grupu timova smo mi pa će nam zato teški rivali na početku služiti pre svega da postignemo kontinuitet u formi odnosno uigravanju ekipe i to će biti zamajac za naredne rivale.

Mnoge ekipe će startovatii u sasvim izmenjenim sastavima osim, naravno Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine.

- I mi spadamo u one klubove koji startuju sa novom postavom. Osim novajlija u prvi tim su prekomandovani, i dobiće priliku da igraju, i mladi igrači iz našeg pogona - kaže trener Mačužić.

Dragan Arsić, predsednik kluba

Mi smo u pauzi prvenstva ostali bez čak sedmorice igrača koj su nosili dres našeg kluba. No, i pored toga očekujemo siolidan plasman i očekujemo i dalje veliku podršku naših navijača.

Aleksandar Bićanin, potpredsednik kluba

Pesimista sam ali ne zbog igračkog kadra odnosno njihovih igara u prvenstvu već zbog materijanih sredstava bez kojih nećemo moći da izdržimo celu sezonu.

 

Bicanin, dr Arsic i Macuzic


Partizan 3 : 0 Ribnica
Radnički 1 : 3 Crvena Zvezda
Spartak 0 : 3 Vojvodina NS Seme
Novi Pazar-Junior 3 : 0 Đerdap
Mladi radnik 3 : 2 Inđija
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Partizan 18 18 0 50
2 Crvena Zvezda 18 15 3 46
3 Vojvodina NS Seme 18 14 4 42
4 Novi Pazar-Junior 18 10 8 28
5 Ribnica 18 7 11 22
6 Spartak 18 7 11 19
7 Inđija 18 6 12 19
8 Radnički 18 5 13 17
9 Mladi radnik 18 5 13 17
10 Đerdap 18 3 15 10