XS
SM
MD
LG

Metalac pada u Kruševcu, u Kupu što dalje

Utakmica šesnaestine Finala Kupa Srbije Napredak-Metalac igra se u sredu 24.septembra od 19:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. U najavi utakmice trener Napretka Saša Štrbac obećao je prisutnim novinarima dobar fudbal: - Metalac po svim parametrima zaslužuje Superligu, i njima je ta mogućnost izmakla prošle sezone. Kada kažem po svim parametrima mislim na organizaciju kluba i ljude koji vode klub,a svakako i igrački kadar. Napredak će učiniti sve da prodje u osminu Finala Kupa, jer Napredak ima ekipu, jak kolektiv i samo na taj način možemo da ostvarimo dobar rezultat i da se nadamo pobedi. Nikola Trujić, zbog kartona, neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Napretka, kao ni povredjeni Welker, Tomić i Popović Nikola.

Detalj sa danasnje konferencije za stampu: Sasa Štrbac i golman Popović

Odličnu partiju pružio je u predhodnom kolu golman Zoran Popović, a od Metalca očekuje napadačku igru: - Metalac je ekipa koja juri ulazak u ligu i dolaze ovde da bi napali i prošli u drugi krug. Smatram da mi imamo veći motiv i da ovu ekipu krasi kolektivni duh. Nismo pojedinci, igramo timski, i uz veliku borbu očekujem dobre rezultate.

Ulaznice će biti pustene u prodaju na dan utakmice od 09:00 sati na blagajnama FK Napredak. Cena ulaznica je nepromenjena, sever i jug su 100 dinara, istok 200, zapad jedan 250 a zapad dva 300 dinara.Sezonske ulaznice važe i za Kup utakmice. Deset dana pauze za Tai Wlkera Brazilca u redovima Kruševljana a pauziraće zbog povrede i napadač Popović kao i stameni štoper Vukasin Tomić zbog povrede pete.