XS
SM
MD
LG

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije: Jagodina - OFK Beograd

Na konferenciji za novinare jagodinskog superligaša, pred revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Ofk Beograda, govorili su Mladen Dodić i Dajan Šimac.

- Mi ove utakmice u Kupu igramo sa posebnim motivom. Nije ni čudo, ovaj pehar nas obavezuje i naša želja da taj pehar bude i sledeće godine u našim prostorijama daje nam dodatni motiv, tako da su mi sve utakmice do sad i pobeda nad Donjim Sremom i nad Čukaričkim na Banovom brdu, Rakovicom  pokazale da taj motiv može da bude presudan. Sa puno motiva odigrali smo i  prvi meč na Karaburmi i dobili sa 2:1, ali svesni da u Kupu nema favorita, da je ekipa OFK Beograda izuzetno talentovana. Ta njihova mladost barem do sad pokazuje velike oscilacije. I pre svega zbog te njihove mladosti oni nisu na prvenstvenoj tabeli na mestu na kome zaslužuju. Znači maksimalno oprezno, motivisano, ali ta želja, taj kvalitet i naše iskustvo moraju doći do izražaja uz jednu veliku podršku sa tribine. S’ obzirom na značaj meča, Jagodina kao osvajač prošlogodišnjeg Kupa ima obavezu da bude u finalu, zato je ovaj meč za nas najbitniji u sezoni. Tako i prilazimo tom meču.  Bez obzira na kadrovske probleme, siguran sam da ova ekipa pokazuje da kada je najpotrebnije ona pruža najbolje partije. I verujem da ćemo dati svoj maksimum, a onda je to dovoljno za prolaz u finale". izjavio je Mladen Dodić, Šef stručnog štaba.

U prvoj utakmici Jagodina je pobedili rezultatom 2:1, golovima Lepovića i Arsenijevića.

- Kup ima svoje zakone i mi ćemo da pružimo maksimum. Mislim da je OFK jedna ekipa kojoj se rezultati jednostavno nisu poslagali, pogotovo u prvenstvu. Mi ćemo biti oprezni i pokazati naše iskustvo da dođemo do finala, što nam je i cilj, kao i da osvojimo Kup". rekao je Dajan Šimac