XS
SM
MD
LG

KK Temnić - KK Plana 66:74

Košarkaši Temnića doživeli su još jedan poraz na svom parketu ovog puta od jednog od najboljih timova lige košarkaša iz Velike Plane. Za razliku od ranijih utakmica košarkašima Temnića sinoć praktično ništa ne treba zameriti u tri četvrtine meča imali su rezultatsku klackalicu a gosti su do pobede došli tek u poslednjoj četvrtini. Ako se tome doda da za Varvarince nije igrao Saša Mihajlović zbog kazne sa sigurnošću se može reći da je Temnić odigrao možda i jednu od boljih utakmica pogotovo u odbrani.

Prvu četvrtinu gosti su dobili sa 16.23 ali su domaći u drugoj nošeni odličnom igrom Vukićevića i Topličanina preokrenuli i na veliki odmor otišli sa 41: 40.Treća četvrtina donela je rezultatsku klackalicu,da bu četvrtoj presudila fizička sprema gostiju i sjajan ofanzivni skok koji ih je doveo do pobedonosnih  plus 8. Doduše bilo je i spornih odluka sudija pogotovo ona u 37 minutu kada je sudija Varagić dosudio aut za Varvarince a posle burne reakcije gostujuće klupe posle konsultacije sa delegatom Erićem promenio odluku i dao loptu gostima i ako je pre toga bio evidentan faul nad košarkašem Temnića Radmanovcem.
Kod gostiju najefikasniji je bio Arnaut sa 17 poena,potom Lalović sa 14 te Ćirović sa 13., dok je domaće predvodio Vukićević sa 16 te Topličanin i Glišić sa po 10 poena.
Na kraju treba reći da je utakmica održana u ledenoj dvorani u Varvarinu bez grejanja pa bi domaćini morali da i o tome povedu računa ne samo zbog igrače već i zbog publike.
 
 
Hala Sportskog centra Temnić u Varvarinu,gledalaca 100. Sudije Danijela Milovanović i Dragan Varagić (Kragujevac), delegat: Nenad Erić (Kragujevac)
 
KK Temnić. Arsić 4,Topličanin 10,Nestorović,Radmanovac 6,Glišić 10,Simić 5,Đokić 8,Jaćimović 5,Gajić 2, Vukićević 16.
 
KK Plana:Knežević 8,Lalović 14,Nikolić 5,Milošević 6,Kostić-.Milosavljević 6,Ćirović 13,Ćirić 5,Radosavljević-.Arnaut 17,Vranić-.
 
Slobodna bacanja:  KK Temnić 16-10
                             KK Plana : 24-13

Sudijski par Danijela Milovanović i Dragan Varagić nisu se proslavili nekim odlukama.

Trener domaćih Vladimir Milošević Conga nije imao šta da zameri svojim igračima ali sudijama itekako.