XS
SM
MD
LG

Polet iz Ljubića pobednik Kupa Čačka‏

Fudbaleri Poleta iz Ljubića pobednici su Kupa Fudbalskog saveza Grada Čačka za takmičarsku sezonu 2013/14 godinu. U finalnoj utakmici posle boljeg izvođenja jedanesteraca savladali su odličnu ekipu Orlovca iz Mrčajevaca. Meč je pokazao da su se u finalu sastale dve najbolje ekipe koje su odigrale jako dinamičnu i kvalitetnu utakmicu. Tokom svih devedeset minuta vodila se žestoka borba na terenu. U 34. minutu utakmice Polet je poveo posle pogodka brzonogog Arsenijevića. Dok su gosti u ovoj utakmici fudbaleri Orlovca izjednačili preko Popovića koji je bio siguran sa linije jedanaest metara. Do novog vođstva fudbaleri iz Ljubića dolaze u 65 minutu pogodkom iskusnog Mišela Milovanovića, međutim nedugo zatim izabranici Miloljuba Kovačevića poravnjavaju rezultat na 2:2 golom Vasiljevića. Nakon toga prešlo se na izvođenje jedanesteraca gde se fudbaleri Poleta imali više sreće i bili bolji u penal seriji 6:5. Moramo istaći sjajne odbrane golmana Obrenića i Marića koji su bili najbolji akteri ovog meča.

IMG_0415

Pehar apitenu Poleta iz Ljibića Željku Kovačeviću uručio je predsednik FSG-Čačka Nenad Stanković koji je čestitao i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, a pobedniku poželeo puno sreće u nastavku takmičenja.

Stadion: Remonta na Avladžinici. Gledalaca: 300. Sudija: Bojan Burojević. Pomoćnici: Ivan Nikitović i Dušan Jakovljević. Delegat: Petar Nedeljković. Strelci: 1:0 Arsenijević u 35, 1:1 Popović u 50 (kazneni udarac), 2:1 Milovanović u 65, 2:2 Vasiljević u 68 minutu.

POLET: Obrenić, Vićović, Đorđilović, Matijašević, Marjanović, Kovačević, Đoković, Kalajanović, Arsenijević, Kuveljić, Nikoilić.

Trener: Vladimir Stanisavljević

ORLOVAC: Marić, Simić, Jovanović, Ivanović, Nešić, Mijatović, Tutunović, Ćirković, Pavlović, Aleksandrić, Belopavlović.

Trener: Miloljub Kovačević