XS
SM
MD
LG

Veterani Crvene zvezde u Kusatku

Više od 1000. gledalaca na novoizgrađenim tribinama fudbalskog stadiona Železničar u Kusatku, uživalo je u majstorijama bivših asova Crvene zvezde. Publiku je posebno zabavio Nenad Vanić, koji se četiri puta upisao u strelce. On se u protivničkom šesnaestercu poigravao, driblovao je više igrača i onda plasirao loptu pored nemoćnog golmana. Domaća publika pozdravila je i golove Jovića, kao i igru koju je posebno pružio Bratislav Živković, prodorima po desnoj strani. Milan Janković, Zdravko Borovnica i Milana Rajevac izdržali su svih šesdest minuta na terenu, pošto se igralo dva puta po trideset minuta. Miloš Šestić je za svoje godine i fizičku spremu, proveo nešto manje od pola sata u igri. Čast domaćaina od visokog poraza, spasili su Gajić i Marinković, koji je u poslednjim trenucima zatresao mrežu Beograđana. Gostoljubivi domaćini na čelu sa Miroslavom Mišićem i Dragoslavom Radojkovićem ''Gerom'', organizovali su i neizbežno treće poluvreme. Tada su uručeni pokloni i priznanja. Saša Marković je ispred sekcije veterana f.k. Crvena zvezda uručio poklon Dragoslavu Radojkoviću. Uzvratio je Miroslava Mišića koji je uručio priznanje Markoviću. Priznanje za Dragana Džajića primio je trener Vladica Popović. Domaćin je priznanje dodelio i Dušanu Milojeviću fudbalskom sudiji, koji sa na ovoj utakmici oprostio od pištaljke. Kusadak – Gledalaca oko 1000. Sudija: Dušan Milojević ( Smederevska Palanka ). Strelci: Gajić 42, Marinković 60. minut za Železničar, Vanić 4,15, 23, 56, Jović 24, 32, 58, Turkalj 54. minut za Crvenu zvezdu.

ŽELEZNIČAR: N.Simić, D.Radojković, Mišić, Đ.Milenković, R.Radojković, Bujagić, Gajić, D.Nikolić, Pantić, S.Radojković, Tanasković. Igrali su još: Ristivojević, Mihajlović, Miletić, M.Simić, Spasić, Marković, N.Nikolić, I.Stepanović, Marinković, Milojević, Z.Milenković, G.Stepanović.

CRVENA ZVEZDA: Sarić, Živković, Rajevac, Nikolić, Čula, Borovnica, Stevović, M.Janković, Vanić, Šestić, Jović. Igrali su još: Katić, Z.Nikolić, Aćimović, Mitrović, Turkalj, Stanković, S.Janković.

ŽELEZNIČAR ( Kusadak ) – CRVENA ZVEZDA 2:8 ( 0:4 )

 

Miroslav Mišić iz Kusatka organizator utakmice, uručio je priznanje Saši Markoviću predstavniku sekcije veterana Crvene zvezde

Saša Marković je uručio poklon Crvene zvezde, koji je primio Dragoslav Radojković ''Gera''

Vladica Popović legendarni trener Crvene zvezde, primio je priznanje za Dragana Džajića, koji je opravdano bio odsutan

 

Zajednička fotografija veterana Železničara i  Crvene zvezde