XS
SM
MD
LG

Одбојкашки клуб Кнез Лазар са својим званичним именом настао је 20.јула,2010.године у Крушевцу,фузијом два одбојкашка клуба 'Tzar'' и ''Цар Лазар''.

Одбојкашки клуб Tzar је настао 1.септембра 2009.године на иницијативу бивших играча ОК Крушевацпута и окосницу овог клуба су чинили ''старији'' играчи из Крушевца који су се те исте сезоне такмичили у лиги Рашког округа и успели да изборе пласман у виши ранг такмичења.

Одбојкашки клуб Цар Лазар је настао 20.јуна 2009.године,а за циљ је имао да прилику за такмичење као и добар рад подари младим одбојкашима.Мушка екипа Цар Лазара је такође била учесник лиге Рашког округа и у сезони 2009. освојила је 4.место са најмлађим саставом у лиги.

Већ при крају 2009.године дошло је до озбиљних разговора на тему уједињења ова два клуба,како би се у Крушевцу све квалитетне одбојкашке снаге окупиле око једног заједничког пројкета и циља.Враћање квалитета и масовности одбојкашком спорту у Крушевцу била је главна водиља формирања одбојкашког клуба Кнез Лазар.

Данас,одбојкашки клуб Кнез Лазар Крушевац је је фукционална спортка организација која у свом саставу има:

• Мушку сенорску екипу (Друга лига ЗАПАД)
• Женску сениорску (Лига Рашког округа)
• Мушку кадетску екипу
• Женску кадетску екипу
• Школу одбојке

У свим структурама нашег клуба налазе се људи који пре свега воле одбојку,раде у интересу одбојке и циљ клуба је да у Крушевцу опет постоји квалитетан клуб са квалитетним радом и здравом атмосфером.

Одбојкашки клуб ''Кнез Лазар'' нуди могућност учења одбојке као и учествовање у такмичењима разних узрасних категорија и селекција. Од одбојкашког забавишта до лигашког такмичења!

Наш клуб пре свега нуди квалитетан рад и здраву пријатељску атмосферу као и високо професионалан ниво тренинга и одбојкашког образовања! Отворени за сарадњу, упослених руку, трудимо се да наш клуб доведемо до нивоа када ће се име нашег одбојкашког клуба помињати са поносом!


ДОБРОДОШЛИ У КЛУБ ОДБОЈКАШКИХ ВИТЕЗОВА !

Један клуб, једно ♥, Ваш ОК Кнез Лазар

Da bi ste mogli da prijavite i popunite informacije o ovom klubu morate biti registrovani i prijavljeni na sajtu.