XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Tešnjar pokorio i Kotešicu

21.05.2012 riverside

Tešnjar danas nije blistao. Nervoza je bila prisutna u ekipi tokom cele utakmice ali su na kraju ipak sasvim zasluženo na kontu uknjižena nova 3 boda. Jako loš teren u Kotešici i prevelika želja da se dodje do pobede uticali su da ne ide sve kako su igrači zamislili sto je prouzrokovalu priličnu nervozu i greške u igri. Ipak, na vreme se došlo do vodjstva. Maestralnu akciiju Popadić-Stašević-Vučićević ovaj poslednji završava golom.
Nakon toga nekoliko prilično konfuznih intervencija odbrane Tešnjara prouzrokovalo je da su domaći ozbiljno pripretili. U finisu prvog poluvremena kolosalna šansa za Staševića a on još jednom pokazuje da ovog proleća nije u golgeterskoj formi.
U nastavku Tešnjar je zaigrao nešto bolje, oterao rivala od svog gola a Mirko Vučićević svojim drugim golom na ovoj utakmici otklanja sve dileme oko pobednika. Idealan centaršut Staševića, kao na tacni je poslužen Vučićević i to je bilo 2:0.
Nakon toga stopostotna prilika za Kotešicu, ali golman Radojević pokazuje zašto je bez konkurencije najbolji golman u ligi. U finišu susreta najpre se rezervista Vukosavljevic vešto snalazi u šesnaestercu domaćih i plasira loptu u gol za 3:0, a u sudijskoj nadoknadi domaći uspevaju da iskoriste opuštenost Tešnjara i dodju do počasnog pogotka za konačnih Kotešica-Tešnjar 1:3.
 
Tešnjar: Radojević, Pavlović, Radovanović (Vukosavljević), Vujić, Kremić, Janjić, Tadić, Stašević (Ranđelović), Milosavljević Neb. (Milosavljević Nen.), Vučićević, Popadić
Fudbal Fudbal Prva liga Valjevo Kotešica Tešnjar
Nema rezultata