XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Polufinale Kupa FSV: Donji Srem ā€“ Sloga 1:1, penalima 4:3

08.06.2011 Ž. Radivojević

Kada je Petković, posle centaršuta Milanovića, već u 2. minutu doveo Donji Srem u vodjstvo, gledaoci su bili ubedjeni u ubedljivu pobedu domaćina. Medjutim, par minuta kasnije Galić se našao u šansi da poravna rezultat posle nesigurne igre Prljevića. U 5. minutu, nakon sjajnog centaršutra Petkovića, Milanović na prihvata najbolje loptu pred golom Sloge. U 26. minutu Ristov odlično šutira ka golu Sloge, ali je sjajni Lalić na mestu. Mladi Ristov propustio je u u 53. minutu vrlo dobru priliku, kao i iskusni Josimov u 65. minutu. Nesigurnost domaće odbrane i neuspelo istrčavanje Varge, u 88 minutu golom „kažnjava) Galić.

Bolji realizatori penala bili su domaći fudbaleri, koji će u finalu Kupa FSV 18. juna na „Suvači“ igrati protiv Kikinde.

Pećinci – Sportrski centar „Suvača“. Gledalaca: 250. Sudija: Slaviša Radovanović (Laćarak). Strelci: Petković u 2. minutu za Donji Srem, Galić u 88. minutu za Slogu. Strelci iz penala: Petković, Djukanović, Prljević i Josimov za Donji Srem, Tintor, Miljanović i Tomić za Slogu. Žuti kartoni: Mirković, Beronja, Petković i Milanović (Donji Srem), Lalić. Zamaklar i Galić (Sloga). Igrač utakmice: Petković.

DONJI SREM: Varga, Josimov, Marković, Prljević, Mirković, (Čordašić), Beronja (Jovanović), Petković, Radišić, Djukanović, Ristov, Milanović (Tošić).
SLOGA: Lalić, Bajić (Tintor), Klisura, Miljanović, Vučković, Čupić, Berić (Tomić), Zamaklar (MarešÄuk), Galić, Suvajdžić, Mijin.

Fudbal Fudbal Donji Srem Sloga (T)
Nema rezultata