XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Nikolić: Falili samo golovi!

15.04.2019 kgsport.info

Nakon završetka utakmice trećeg kola plej-ofa Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Bežanije (0:0), svoje utiske na konferenciji za medije izneli su treneri današnjih rivala, Dejan Nikolić i Goran Dragoljić.

Šef stručnog štaba Bežanije Goran Dragoljić najpre je izneo pohvale na račun fudbalskog ambijenta na „Čika Dači“, a zatim podvukao da je osvojeni bod na današnjoj utakmici od velikog značaja za dalje planove njegove ekipe.

– Ovo je za nas bila veoma bitna utakmica, u kojoj smo uložili sve svoje resurse. Na kraju smo za sav naš trud i želju nagrađeni osvajanjem boda, koji nam dosta znači u borbi za mesto u baražu. Mislim da se na ovakvim utakmicama postaje igrač, zbog čega smo danas u igru uveli dva veoma mlada igrača, koji predstavljaju budućnost našeg kluba. Nastojaćemo da i u nastavku sezone afirimišemo što više mladih igrača i da se prikažemo u što boljem svetlu. Radničkom želim da obezbedi učešće u baražu, što svojim kvalitetom zaslužuje, budući da je uz TSC jedina ekipa koja nas je dobila dva puta ove sezone. – izjavio je trener Bežanije.

Šef struke Radničkog 1923 Dejan Nikolić istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da su za potpuni utisak falili jedino golovi.

– Mislim da smo bili dominantniji rival na terenu, stvorili smo i veći broj šansi, koje nismo uspeli da realizujemo. Generalno, nemam šta da zamerim mojim igračima, posebno kada je u pitanju voljni momenat. Izostali su jedino golovi za kompletan utisak. Bežanija je pokazala da je jedna dobra, takmičarska ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca, posebno u zadnjoj liniji, koja je danas, zajedno sa golmanom, obavila sjajan posao. Mi sada moramo da dignemo glavu i nastavimo dalje ka baražu. – izjavio je Nikolić.

Trener kragujevačkog prvoligaša bio je prinuđen na dve prinudne izmene usled povreda Zdravkovića i Popovića, koje su u velikoj meri poremetile koncepciju igre i neke njegove zamisli za sam finiš utakmice.

– Mi smo planirali uvođenje nekih drugih igrača, ali eto, desile su se te dve nezgodne povrede. Zdravkoviću je iskočilo rame i verovatno ga očekuje duža pauza. Popović se takođe požalio na bol u mišiću, a kakav je stepen njegove povrede pokazaće detaljniji pregledi tokom nedelje. – dodao je trener Radničkog.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije - Play Off Radnički 1923 Bežanija
Nema rezultata