XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Trsteničani uspeŔno startovali

09.09.2018 Dragan Ivanović

Pobedom od 4:0 na svom stadionu kraj Morave pred 150 gledalaca nad ekipom Pukovca u okviru 4. kola fudbaleri Trstenika PPT nastavili su sa dobrim rezultatima i tako se naÅ”li na trećoj poziciji u Srpskoj ligi Istok.

Detalj sa jedne od utakmica FK Trstenik PPT

Susret je dobro vodio arbitar MiloÅ” Grujić iz NiÅ”a, a trsteničani su posle bolje i nadmoćnije igre na početku u 6. minutu doÅ”li u vođstvo posle lepe akcije Vukosavljevića i Jovanovića, da bi igrač utakmice Danijel Smiljković preciznim udarcem pogodio sam ugao gola protivničkog golmana StoÅ”ića. Smiljković je Ā i u 32. minutu matirao golmana gostiju i tako povećao vođstvo trsteničana na 2:0. U 39. minutu posle dodavanja Smiljkovića iskosa sa desne strane Perčević je sa nekih desetak metara poslao loptu u mrežu Pukovca i to je bio rezultat prvog dela susreta.

U nastavku su se domaći opustili ali srećom gosti iako su imali zrele prilike nisu ih iskoristili. Onda su trsteničani krenuli u napade i u 87. minutu pogodkom mladog Luke Markovića koji je debitovao u prvom timu postavili konačan rezultat 4:0. U narednom 5. kolu trsteničani gostuju u Leskovcu kod ekipe GFK Dubočica.

Ā 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Trstenik PPT Pukovac
Nema rezultata