XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Romantika ponovo na Karaburmi

26.08.2018 OFK Beograd

Dobar pristup prema igri koji nije krunisan pobedom u premijernom meču isplatio se na utakmici protiv surčinskog Jedinstva. Mladići koji brane plavo-beli dres pružili su još bolju partiju na ovom meču i zabeležili prvu pobedu u novom šampionatu. OFK Beograd - FK Jedinstvo 3-1 (1-0).

Navijači OFK Beograda su uživali gledajući napade mladog tima u talasima i pravo je čudo da Romantičari nisu uspeli da još nekoliko puta zatresu mrežu golmana Jovanovića.

OFK Beograd je poveo Radojkovića već u 11. minutu. Do kraja prvog perioda igre gosti imaju sreće, a plavo-beli igrači manjak koncentracije prilikom završnog udarca na gol Jedinstva, te se poluvreme završava minimalnim vođstvom. Ulaskom ubojitog Milovanovića u 60. minutu OFK Beograd dobija na efikasnosti, a mladi napadač dva puta matira odbranu Surčinaca i postavlja konačan rezultat.

Sjajna partija mladog tima uliva veru navijačima i podseća na dane kada se na Karaburmu dolazilo da bi se uživalo u fudbalskoj igri.

Trener Todorović je zadovoljan izdanjem svojih pulena i ne skriva da je ponosan na njih:

-"Ostvarili smo prvu pobedu u prvenstvu protiv odlične ekipe Jedinstva koja ima velike ambicije za ovu sezonu. Pobeda jeste ubedljiva, ali smo propustili dosta šansi i na tome moramo raditi kako bi popravili efikasnost. Čestitao bih mojim igračima na dobro odigranoj utakmici i zahvalio se navijačima na podršci koju pružaju ovim mladim momcima."

U narednom meču OFK Beograd gostuje ekipi IMT-a na Novom Beogradu.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd Jedinstvo
Nema rezultata