XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Inđija - Trajal 1:2

07.10.2018 fkindjija.com

Prava prvenstvena utakmica je odigrana na Gradskom stadionu u Inđiji. Pred dobro popunjenim tribinama akteri utakmice su prikazali dobru fudbalsku predstavu.

Inđija - Trajal detalj, foto: Anđelko Belić

Domaćinu je danas sreća okrenula leđa i pored nekoliko izmena u timu te se tu može i tražiti seme poraza. Za Inđiju sve ipak lepo počinje. Ima terensku inicitijativu, ređa prilike,a u 25.minutu stiže i do gola preko Stoiljkovića.  Ovaj igrač se posle izbvedenog kornera najbolje snašao i volej udarcem trese mrežu gosta za 1: 0.

U nastavku lako je Inđija mogla i do ubedljivije prednosti, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Opet je baš Stoiljković imao najlepšu priliku za nov gol, ali njegov šut izbliza brani vrlo sigurni golman Stojanović. I kada se očekivao bar drugi gol stiže kazna za promašaje. Jedna nezgodna lopta dobija čudnu putanju, preskače Rogača, stiže lopta do Jovanovića koji ne greši i primorava golamana Prekovića da tek treći put u ovoj sezoni vadi loptu iz sopstvene mreže.

U drugom poluvremenu Inđija pojačava tempo, željna novog vođstva. Tri kolosalne prilike propuštaju Janjić, Ivančević, a šansa Bosančića je bila u domenu stoprocentne.

I kako to u fudbalu biva nova kazna. Sjajna akcija gosta. U tri poteza je matirana odbrana Inđije. Lopta stiže do Stepanovića koji je potpuno zaboravljen na levoj strani napada gosta. Imao je ovaj igrač svo vreme ovog sveta da se namesti, cilja i pogodi domaću mrežu za 1: 2.

U nastavku još žešći pritisak domaćina. Na njihovu žalost Lukić u dva navrata, Ivančević i Bađi nisu bili precizni. Tako je Trajal stigao do neočekivane pobede u Inđiji. pobede koja im sada otvara vrata ka sredini tabele prvoligaškog karavana. Za Inđiju sada malo vremena za pripremu derbija sledećeg kola koji se igra u Beogradu.

Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 1.000. Sudija: Marko Srećković iz Kragujevca, pomoćnici: Marko Đuričić iz Loznice i Milorad Jovanović iz Ljiga. Četvrti sudija: Pavle Ilić iz Kragujevca. Delegat: Branko Baglava iz Novog sada. Strelci: Stoiljković 25' - Inđija, Jovanović 36' i Stepanović 57' - Trajal. Žuti kartoni: Preković 89', Anđelković 44', Rogač 43' - Inđija, Stojanović 90+2', Valant 63', Liščević 80', Jovanović 62', Milošević 73' i Kruševac 89' - Trajal.

Inđija: Preković, Smiljanić, Vraštanović (Bađi 75'), Bjeličić, Bosančić (K), Lukić, Ilić, Stoiljković (Ivančević 66'), Anđelković (Kiković 83'), Janjić, Rogač.
Trener: Srđan Blagojević

Trajal: Stojanović, Gašić, Stepanović, Milisavljević (Andrejić 77'), Valant (Kruševac 67'), Liščević, Jovanović (Radmanovac 90'), Savić, Milošević, Đurović, Punoševac. Trener: Goran Lazarević
Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Inđija Trajal
Nema rezultata