XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

VoŔa pobedila i Radnik

31.10.2018 FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radnika rezultatom 1:0 (1:0), u 14. kolu Super lige Srbije. Pred oko 1.000 gledalaca na ā€œKarađorđuā€, strelac jedinog gola na meču bio je Đurić u osmom minutu.

Foto: facebook.com/FudbalskiKlubVojvodina

Pred početak utakmice, kapitenu Vojvodine Nikoli Antiću kao poklon od strane kluba uručen je uramljen dres ā€œstare dameā€ sa njegovim prezimenom i brojem 100 na leđima, s obzirom na to da mu je danaÅ”nja utakmica protiv Radnika bila jubilarna 100. u crveno-belom dresu. Poklon mu je uručio član IzvrÅ”nog odbora Sekcije veterana FK Vojvodina Đorđe Vujkov, koji je sa 234 odigrana meča za Vojvodinu treći na večnoj klupskoj listi, a istovremeno igrač sa najviÅ”e odigranih utakmica od svih joÅ” uvek živih bivÅ”ih igrača Vojvodine.

Nakon Å”to je utakmica počela, Vojvodina je povela već u osmom minutu. Sjajan volej udarac sa oko 20 metara iskosa sa desne strane uputio je Đurić i pogodio dalji donji ugao Vasiljevićevog gola.

Radnik je potom mogao da izjednači u 24. minutu, kada je Đorđević dobro proÅ”ao po desnoj strani, uÅ”ao u Å”esnaesterac i centrirao, a u petercu Vojvodine Zlatanović natrčao na loptu, ali je ona otiÅ”la pored stative VoÅ”inog gola, da bi isti igrač joÅ” bolju priliku propustio u 55. minutu. Tada se, nakon centarÅ”uta iz slobodnog udarca u Å”esnaesterac Vojvodine, lopta odbila do Zlatanovića, koji je ostao sam na oko sedam-osam metara iskosa od gola i potom Å”utirao, ali ponovo nije bio dovoljno precizan, poÅ”to je lopta proÅ”la nekoliko centimetara pored stative.

Na drugoj strani, VoÅ”a je mogla da uzvrati u 69. minutu preko Antića, koji je dobro Å”utirao sa oko Å”est-sedam metara iskosa, ali je lopta otiÅ”la nekoliko centimetara preko prečke. Do kraja meča, igralo se uglavnom na sredini terena, a prave prilike su izostale. Samim tim, rezultat je ostao nepromenjen, pa je Vojvodina ostvarila svoju treću uzastopnu pobedu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Rockov ā€“ Stojković, Graovac, Saničanin, Antić ā€“ Zlomislić, Đurić ā€“ Gojkov, Milojević (od 91. Veselinović), Đuričin (od 71. Arsić) ā€“ Fofana (od 74. Gajić).

Radnik: Vasiljević ā€“ Mladenović, Žarković, Stevanović, Pantelić (od 58. Pavlović) ā€“ F. Stojanović (od 58. Nikolić), Đorđević, Keremeh, M. Stojanović (od 70. Danoski) ā€“ Stanisavljević, Zlatanović.

Superliga Srbije Superliga Srbije Superliga Srbije Vojvodina Radnik
Nema rezultata