XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Od komÅ”ijskog derbija, ostao samo ā€“ komÅ”ijski!

16.11.2017 plusonline.rs

Dobro je, da je započeto u Arilju nastavljeno i da se negativni bilans pobeda i poraza polako smanjuje. Pirotski tim večeras je rutinski, koliko je bilo potrebno,Ā uložio u pobedu, ne mogu da kažem, derbiju, već susretu komÅ”ija. Od Konstantina je ostalo samo slavno ime i tradicija. Bila je ovo prilika da Marko Spasić ,,Å”iri igru,, upotrebljava kompletan roster i omogući skoro svim igračima minutažu.

Prva četvrtina bila je u znaku ā€œkoÅ” za koÅ”ā€. Ta ā€œklackalicaā€ trajala je samo deset minuta, a potom je ,,furija ,, razbila sve iluzije NiÅ”lija i koÅ”arkaÅ”i Pirota su sa 15 koÅ”evaĀ Ā zalihe otiÅ”li u svlačionicu.
U nastavku rutinski! Marko Spasić je ,,držao dizgine,, čas zategao, potom ,,opustio,, da bi dozvolio gostima da u trećoj četvrtini smanje na 13 razlike. ,,Nebeski skakač,, novi Žika Danilović, naÅ” Martin Matović nanizao je 19 koÅ”eva, bio je, kao i Lazar RaÅ”ić nereÅ”ivi problem za ,,Konstantinaā€.
Ā 
Puni doprinos dali su i Goran Radulović, Bojan Jovanović, Borko Djordjević, dok je ovo bila prilika da Djonlić ,,uzme vazduh,, i malo odmori.

Ā I da zaključim načinom koji niste očekivali. Večeras je bilo mnogo bolje biti u Hali Kej, nego gledati Zvezdu u Areni.
Uporedjenja su nerealna, ali nisu daleko, verujte mi!

Čestitke naravno Marku i njegovim momcima. Sigurnost polako postaje naÅ” adut i sve ovo Å”to se dogadja, polako ,,miriÅ”e na stara dobra vremenaā€! Momci bravo!

Ā 

Ā 

Druga liga 7.kolo: Pirot: KK Pirot ā€“ KK KonstantinĀ Ā Ā 91:73Ā  Ā (21:17, 27:16, 19:21, 24:19)

Pirot : G. Radulović 12,Ā 2.tr. Djonlić 7 ( 1:1), Petović, D.Djordjević, B.Jovanović 11, 3 tr.Ā D.Manojlović, RaÅ”ić 17 (7:6), 3.3tr.index 21; Pendić 8(1:1) 1 tr. B. Djordjević 11 (1:1), Ljubenković 2,Ā Matović 19. (6:6)1 tr.Ā Ā Stojanović 4.

KoŔarka KoŔarka Druga liga Pirot Konstantin
Nema rezultata