XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Super B liga: Metalac ā€“ Pirot Ā Ā Ā 30:40

14.05.2018 plusonline.rs

Bio je to pravi "pirotski vez"Ā  u Hali u Kraljevu. Od prvog do poslednjeg trenutka prva dama ove utakmice Danijel Kričak vodila je sigurno svoj tim do pobede. Uz rame njoj "pirotska Dragana Cvijić" niÅ”lijka Miljana Djordjević, vratile se sestre Tančić, Milic Milojić je "dala" svoju "normu", a veliki talenat najavila je mlada Sonja Pejčić, za koju tvrdimo da će uskoro biti "prvi bombarder" tima. Uz sve o naÅ”e su bile oslabljene jer zbog temperature Ivana Savić nije ulazila u igru!

Jesu Kraljevčanke slabije od Piroćanki, ali treba dati na jednoj utakmici čak 40 golova. Taj podatak govori da je naÅ” tim "izatkao", u ovoj utakmici najlepÅ”u Å”aru na njihovom i naÅ”em "pirotskom ćilimu"!

Domaće su u 4. minutu imale 2:1 i to je najmanja razlika na utakmici. Izdvojiću samo neke od detalja.Ā 8. minut 3:6;13. minut 6:13; 19. min. 7:16; 24. min. 10:17; 28. min. 13:20

Ā 

U drugom poluvremenu razlika se i povećala.Ā 33. min. 16:24; 39. min. 20:28;45. min. 22:34; 5o. min. 24:37; 57. min. 26: 39 ā€¦

Ā Ono Å”to je dobro i Å”to ovaj naÅ” pirotski tim dobija iz meča u meč to je sigurnost, dobra igra u odbrani,Ā  akivan napad i Ā sve viÅ”e rukometaÅ”ica koje reÅ”etaju mrežu protivnika I Ā postižu od 4 pa sve tamo kao Danijela Kričak i Miljana Djordjević, danas, po deset, jedanest golova.

Ā I kako nam je uvek vedra, puna enrgije, predsednica Maka Ilić napisala u poruci, sva radosna, naravno:

"Pobedaaaā€¦ Odlična igra! Peto mesto viÅ”e nije daleko! Bravo za devojke!"

I mi dodajemo bravo. Treba otići u goste protvniku, igrati, ma gde on bio na tabeli i tako ga "izdesetati" da će upamtiti ovaj dan i ovu utakmicu. Idemo dalje, tek će biti i pobeda i sve boljih i boljih igara! Bravo devojke, dodajemo i mi!!

Rukomet Rukomet Super B Metalac Pirot
Nema rezultata