XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Da li je Radnički remijem u Jagodini izgubio sve izglede za opstanak?

27.04.2018 plusonline.rs

Fudbaleri Radničkog propustili su da u značajnoj utakmici u borbi za opstanak  vode posle prvih 45 minuta. Ekipa Gorana Lazarevića je stalno u u napadu, domaći su se branili u prvih 45 minuta, ali I ovoga puta problem pirotskog tima je realizaija. U prvom delu prilike su imali Petrov, Žeradjnin i Spasić, ali ih nisu iskoristili. Prema informacijama iz Jagodine, sudija  Milan Matić je veoma korekno sudio u prvom poluvremenu.

I u drugom poluvremenu gosti su imali inicijativu ali bez završnice. Nespretne reakcije pred golom domaćih. Lazarević je uveo Ivkovića i Dimitrova umesto Jovanovića i Žeradjanina.

Sudjenje izuzetno korektno. Radnički je sa te strane imao sve uslove za igru. Jagodinci su i u nastavku "krali" vreme, ležali na terenu jer im je cilj ocigledno bio da odigraju nerešeno. Ciji je cilj tako ostvaren na Stadionu je svima bilo jasno.
U dodatnim "sudijskim minutima" u jeku napada Radničkog domaći tim imao je kontranapad ali je pomoćni sudija pokazao ofsajd.
Prema utiscima prisutnih Radnički je ”imao loptu" u većem delu utakmice ali je i ovoga puta najveći problem bio dati gol. Ovim "remijem" šanse Radničkog da ostane u Ligi svedene su na teoriju!

Prva liga Srbije 24.kolo: Jagodina - Radnički Pirot  0:0 

Radnički: Bulajić, Stojanovski, B. Mančić ,Miloš Nikolić, Dojkić, Žeradjanin, Petrov, Liščević, M.Mančić,  Spasić,  Jovanović. Rezerve: Stamenković, Yao, Filipović, Tolić, Ivković, Petrić , Dimitrov.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Jagodina Radnički (P)