XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
1
X
2
0
0
0

Izveštaj utakmice

PLS: Značajni bodovi i debitantski nastup Miodraga Kamenovića!

26.11.2017 plusonline.rs 2543

 Ima mečeva u kojima je najvažnije osvojiti bodove. Ima mečeva kada se ne "umire u lepoti" ali se "baca srce na teren" kako bi se stiglo do pobede koja "život znači". Današnji protivnici, reklo bi se, ako se sudi po prvom delu, ušli su  u meč, na ovakav način. Bilo je važno ne primiti  gol, boriti se na sredini terena i čekati  iznenadnu šansu . Podaci da je Petrov uputio prvi udarac na gol rivala u 20. minutu , a da je to isto pokušao u 41. minutu Krmar.

U nastavku se već igralo nešto drugačije. Očigledno da i jedni i drugi nisu bili zadovoljno bodom. U takvoj igri domaći je delovao kvalitetnije i kada se sve sumira zasluženo osvojio bodove. U 52. minutu Željko Dimitrov je ,,protutnjao,, kroz odbranu imao je loptu u nogama istrčao je golman Djurić i srušio ga. Željko Dimitrov ovoga puta nije pogrešio, ciljao je u desni gornji ugao za 1:0!!

Ako ste pogledali sastav domaćih, golman  Bulajić je ostao neocenjen, što govori  da gosti nisu imali prilike da ga ugroze, govori   o neepovezanim akcijama gostiju i brojnim greškama.

Mogao je Radnički da vodi sa 2:0! Živanović, koji je uneo dodatnu energiju svome timu, u 80. minutu, sa 5 metara je šutirao glavom, ali je Djurić kao u rukometu nogom izbacio loptu u polje. Sličnu  odbranu imao je Djurić u 83. munutu kada Spasić izašao sam i šutirao,  ali je ponovo golman Slobode nogom odbranio.

Ovaj meč "rsa u prsa" imao je dva istaknuta pojedinca po fudbalskim vrednostima. Filip Tolić nosio je igru Radničkog znalački i kapitenski, a kod gostiju istakao se Nikola Nešović. U nastavku, fudbalske vrednosti uneo je i Miloš Živanović.

Ovaj meč, pored osvojenih bodova  Radničkog  u poslednjem kolu, pamtićemo i po zvaničnom nastupu najmladjeg prvotimca Radničkog u istoriji. Miodrag Kamenović, supertalentovano dete Radničkog sa 16 godina, dobio je svoja tri minuta, prvi put u kratkoj karijeri, za prvi tim i tako je Radnički poslao značajnu fudbalsku poruku o rasadniku talentovane dece .

Ovaj nastup je i signal selektoru kadetske reprezentacije Srbije da u svoj "tefter" upiše i Piroćanca Miodraga Kamenovića. Mali, čestitamo.

Miodrag Kamenović, mladi igrač Radničkog, 16 godina

 E sad, ostaje ono naše, šta ćemo i kako ćemo dalje. Miodrag Kamenović postavio je fudbalskom Pirotu i ljudima u Radničkom novi zadatak. Ima Kamenovića samo ih treba čuvati, raditi sa  njima, stvoriti neophodne uslove i onda će sve biti drugačije. Ovo do sada, s mladjim selekcijama, osim Kamenovića, treba zaboraviti!
 

Prva liga 15.kolo: Pirot: Radnički -  Sloboda Užice   1:0

Radnički:  Bulajić – , Matović 8 ( Andjelković), Mijalković 6, Dojkić 7, B.Mančić 6, Tolić 9, Filipović 7,  N. Petrov 6, Ivković 6 ( Živanović 7), Spasić 6  ( Kamenović), Dimitrov 8. Rezerve:  Ilić, Kamenović, Andjelković, Nikolić, M.Mančić, N.Mančić,   Živanović.  

Strelac: Željko Dimitrov. Igrač utakmice: Filip Tolić Radnički. Sudije:  Aleksa Mitrović Beograd, Miloš Mitić Svrljig, Dejan Doimitrijević Svrljig i Borko Mijalković Končarevo. Sudjenje za primer!

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Radnički (P) Sloboda
Solskjaer i još 3 korisnika su tipovali utakmicu
vlada88 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu
vlada88 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu
vlada88 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu
Trsa94 je tipovao utakmicu
Trsa94 je postavio sliku