XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Lozničani zaustavljeni u RaŔki

12.10.2014 Branko BiŔevac

Pre svega disciplinovanom i odgovornom igrom, bez trojice standardnih prvotimaca, fudbaleri Bana uspeli su da odole favorizovanom lideru sa Lagatora. U 9.kolu Srpske lige "Zapad" Bane - Loznica 0:0. Domaćin je očigledno bio svestan činjenice da gosti imaju kvalitetan tim Å”to pokazuje i tabela. trener Mutavdžić se opredelio za defanzivnu varijantu Å”to je na kraju dalo rezultat. Lozničani su od samog početka imali inicijativu, mnogo veći posed i igralo se uglavnom na polovini domaćina. Loznica je pripretila u 11.minutu preko Božovića iskosa, a u 19 najbolju Å”ansu u tom periodu igre nije relizovano Milovanović, njegov Å”ut sa gol linije izbacio je odlični Banović. Jedinu priliku u prvom delu Bane je imao posle prekida, dobar pokuÅ”aj Pavlovića, Divac je odbranio. Ista slika i u nastavku, inicijativa gostiju ali ne toliko jaka, tako da je odbrana na čelu sa Banovićem i BoÅ”kovićem bez problema i navreme intervenisala. Najbolju Å”ansu u ovom delu nije realizovao Đurić u 83.minutu. Posle napada po desnoj strani odbijena lopta dolazi do rezerviste "zelenih" koji praktično neometen sa desetak metara Å”alje loptu pored gola. U trećem minutu nadoknade Bane je imao najbolju priliku posle koje je mogao do sva tri boda. Klasičan kontra napad četiri na tri, Bulatović je pokuÅ”ao loptom iza leđa da uposli Å umarca, ali je half Jevtić u poslednjem trenutku uspeo da interveniÅ”e glavom i spreči siguran pogodak. Igrač utakmice: Marko Banović (Bane).

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā BANE - LOZNICA 0:0

Gradski stadion u RaÅ”ki. Gledalaca: 350. Sudija: Nikitović (Čačak). Žuti kartoni: Simić, Petrović, Sreteneović, Vukićević (Bane).

BANE: Glukčević, Pavlović (Pokimica), Sretenović, Lopatić, BoÅ”ković, Banović, Simić, Petrović (Vučićević), Å umarac, Zečević, Vukićević (Bulatović).

LOZNICA: Divac, Todorović, Savinović, Jevtić, Savić, Nikolić, Stevanović (Đurić), Janković, Božović (DiÅ”ić), Maksimović, Milovanović (Katanić).

Ā 

Fudbal Fudbal Srpska liga Zapad Bane Loznica
Nema rezultata