XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

"Želja" zove publiku za meč sa Metaloplastikom

18.03.2014 juznevesti.com

Rukometaši Železničara iz Niša u sredu, 19. marta od 18h u hali Čair dočekuju trenutno prvoplasiranu Metaloplastiku u 20. kolu Superlige. Priliku za plasman u plej-of rukometaši Železničara imaju već u sredu, na svom terenu, kada doćekuju Metaloplastiku. U niškom timu se spremaju za ovaj susret, koji je derbi kola, ali i igrači i stručni štab pozivaju publiku da dođe i prisustvuje "rukometnoj predstavi".
- Pozivam publiku da dođe u što većem broju. Čudno mi je što ima toliko malo publike. Pitam se šta treba da uradimo kao igrači i stručni štab da bi ljudi došli? Znaju svi šta je najbolja pozivnica za publiku, to su rezultati. Mi smo cele godine prvi, a dođe 200-300 ljudi. Ne razumem u čemu je problem. Mi ćemo nastaviti da radimo kao i do sada, nadam se da će publika to nagraditi podrškom - rekao je Vladimir Stanojević, trener Železničara.

boban-zivkovic-rk-zeleznicar.jpg

Boban Živković nije igrao u Šapcu u prvom delu sezone; foto: Vanja Keser

Metaloplastika je trenutno na prvoj poziciji zbog bolje gol-razlike. I Šapčani, kao i "Želja" i Crvena zvezda (koja ima meč više), ima 27 bodova.

- Metaloplastika je jedan od najstabilnijih kolektiva u Srbiji. Od kada znam za njih, uvek je u vrhu naše lige. Uvek je bila atraktivna i za našu publiku, bile su uvek dobre utakmice. Tako će biti i sada. Očekuje odziv publike da bude veliki. Čeka nas jaka utakmica, verovatno najkvalitetniji rukomet u zemlji koji trenutno može da se vidi. Pozvao bih sve ljubitelje rukometa da nas podrže jer nas ta pobeda direkt vodi u plej-of. Utakmica nam je od prevelikog značaja - kazao je Boban Živković, kapiten Železničara.

U prvom delu sezone Metaloplastika je savladala niški tim sa ubedljivih 31:22.

- Znamo šta nas čeka, borba "prsa u prsa" i jaka utakmica - dodao je Živković.

Utakmica počinje u 18h, a ulaz je besplatan.

 
Rukomet Rukomet Superliga Železničar 1949 Metaloplastika
Nema rezultata