XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Pobediti Vojvodinu i u Pirotu

04.12.2013 plusonline.rs

Dva puta odlagana utakmica prvenstva Omladinske lige Srbije, jedan od derbija, i izuzetno značajna utakmica za oba tima, igraće se u četvrtak, 5. decambra. Fudbaleri podmlatka Radničkog dočekuje ekipu Vojvodine, koja je u trci za prvo mesto sa  Radom i Crvenom  Zvezdom . U prvom delu prvenstva mladi tim “belih” savladao je u Novom Sadu rivala sa 4:3.Trener Slobodan Djošev može da računa na sve igrače, izuzev povredjenog Nemanje Kuštrimovića

radnicki bsk borca podmladak

 ”Nije nam odgovaralo ovo odlaganje. Moji momci idu u školu, imaju brojne obaveze, morali smo da produžimo rad , da usaglašavamo sa njihovim obavezama. Uz sve to i hladno vreme nas je ometalo. Bez obzira na sve, spremno dočekujemo jednu od najboljih ekipa u Ligi. Mislim da će se ovde igrati potpuno drugačija utakmica od one u Novom Sadu. Moramo da budemo oporezni i spremni, kako bi osvojili bodove koji nama znače mnogo u nastojanjima da očuvamo status člana Omladinske lige, ocenio je Slobodan Djošev”.

Mladi fudbaleri Radničkog pozivaju ljubitelje fudbala da i u četvrtak dodju u velikom broju, jer je ovo utakmica na nivou onih sa Zvezdom i Partizanom. Susret se igra u četvrtak od 13 časova na Glavnom terenu Gradskog stadiona uz direktan prenos u emisiji Dunav sportofon i na Portalu Plus online.


 

Fudbal Fudbal Omladinska liga Srbije Radnički (P) Vojvodina
Nema rezultata