XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Slatina remizirala sa Brodoremontom 0:0

17.03.2014 Dragan Popaz

Slatinjani su remijem 0:0 pred domaćim navijačima sa timom Brodoremonta startovali u prolećnom delu šampionata u Okružnoj ligi Bor.

Detalj sa utakmice Slatina - Brodoremont / foto: Live SPORT

Detalj sa utakmice Slatina – Brodoremont / foto: Live SPORT

Slatinski „žuti“ su ofanzivno otvorili utakmicu i kontrolisali igru tokom celog prvog poluvremena. Brojne ne iskorištene prilike poput Pejčićeve kada je jedan na jedan sa golmanom gostiju bio u 20. minutu igrač Slatine šutira pravo u čuvara mreže.

Gosti su pretili iz kontra napada, ali je golman Slatinjana Trifunović bio na visini svog zadatka. Do odlaska na poluvreme mreže su mirovale na obe strane.

U nastavku igre viđena je kreativnija igra. Napadalo se na obe strane, ali mreže su do kraja utakmice mirovale te je derbi Okružne lige Bor između Slatine i Brodoremonta završen bez golova i pobednika 0:0.

U sudijskoj nadoknadi vremena Vesovević dobija drugi žuti karton tj crveni, sprečivši siguran kontra napad Slatinjana.

Detalj sa utakmice Slatina - Brodoremont / foto: Live SPORT

Detalj sa utakmice Slatina – Brodoremont / foto: Live SPORT

Glavni arbitar na utakmici Milan Janković iz Negotina korektno je vodio susret. Podelivši pet javnih opomena, tri domaćim i dve gostujućim igračima. Crveni karton Vesojeviću zbog namernog igranja rukom, tj drugi žuti.

Slatina u narednom kolu gostuje u Radujevcu istoimenom timu, a Brodoremont u Kladovu dočekuje lidera na tabeli tim Brestovca.

Fudbal Fudbal Borska okružna liga Slatina Brodoremont
Nema rezultata