XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Krivelj deklasirao tim Branika 5:1 na startu šampionata

25.08.2013 Dragan Popaz

Fudbaleri Krivelja u prvom kolu Okružne lige Bor deklasirali na domaćem terenu tim Branika iz Štubika 5:1 (2:0). Tim iz Krivelja u vođstvo je došao nakon deset minuta igre preko Stuparevića 1:0. Nakon dva minuta igre i loše intervencije odbrane gostiju Stevanović dovodi domaćina u vođstvo 2:0. Do odlaska na odmor mreže su mirovale na obe strane.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale do 60.minuta susreta, a četiri gola postignuta su na svakih pet minuta ko na traci. Najpre je Janković povisio na 3:0,  Ilijevski 4:0, Janković 5:0 i kada se svima činilo na stadionu „4.kilometar“ da će gosti biti savladani još ubedljivijim rezultatom u 75.minutu susreta Pantić je nadvisio odbranu Krivelja i glavom sproveo loptu u nebranjeni deo mreže golmana Tomića 5:1.

Glavni arbitar Miloš Trajčević korektno je obavio svoj posao sa svojim pomoćnicima iz Bora Markom Mladenovićem i Marijom Veselinović. Iako se pre par godina činilo da će Krivelj dobiti savremeni fudbalski stadion, nakon završetka svlačionica i upravne zgrade kao i samog terena gde je trebala trava biti, danas su prokopane drenaže koje čekaju, kao i meštani Krivelja da se u njihovom selu oglasi sudijska pištalja koja će označiti početak utakmice. 

Fudbal Fudbal Borska okružna liga Krivelj Branik
Nema rezultata