XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Super Kup Srbije

27.05.2014 Administrator

Poslednje kolo aktuelnog prvenstva u JSL donosi derbi dve najuspeÅ”nije ekipe srpskog fudbala. Crvena zvezda je Å”ampion, a Vojvodina osvajač kupa i taj susret možemo nazvati nekom vrstom superkupa koji će nezvanično odlučiti koja je od dve ā€žcrveno-beleā€œ ekipe najbolja u Srbiji.Fudbaleri Vojvodine po rečima trenera Zorana Vasiljevića žele da se od svojih navijača oproste pobedom i bez obzira Å”to će u duel sa Beograđanima ući oslabljeni neigranjem reprezentativaca : Radoje, Vanje i Sergeja Milinkovića, Babića, Pankova, Gaćinovića kao i povređenih Đurića i Sprema, daće sve od sebe da zabeleže joÅ” jedan trijumf.

-Igramo sa Å”ampionom naÅ”e zemlje i pre svega bi im uputio najiskrenije čestitke na zasluženo osvojenoj tituli. Mi u ovu utakmicu ulazimo kao i u svaku, sa željom da pobedimo i publici prikažemo Å”to lepÅ”i fudbal. Zacrtane planove smo ostvarili, osvojili smo kup, visoko smo plasirani i Å”to je možda najbitinije, promovisali smo grupu izuzetno mladih i talentovanih igrača. Očekujem pravi praznik fudbala i ovom prilikom pozivam sve ljubitelje fudbala da nam se sutra pridruže na stadionu ā€žKarađorđeā€œ.Mogu reći da sam izuzetno počastvovan i neizmerno srećan Å”to sam dobio retku privilegiju da vodim ekipu u ovako velikoj utakmici. Mnogo aktuelnih prvotimaca kao Å”to su Nastić, Ivanić, Poletanović ...vodio sam joÅ” od petlića. Sada su to odlični igrači i sjajni ljudi. Igrom slučaja ponovo se srećemo u prvom timu i ovo je kruna moje karijere.-ističe Vasiljević.

PEKARIĆ : DOĐITE DA POMOGNEMO UNESREĆENIMA

Susret Vojvodine i Crvene zvezde prilika je da pored dobrog i atraktivnog fudbala koji će, siguran sam, prikazati obe ekipe je kupovinom ulaznica pomognemo ljudima koji su sve izgubili u katastrofalnim poplavama. Igrom sudbine i ja potičem iz Obrenovca, grada koji je najviÅ”e postradao pa ovim putem apelujem na navijače da svojim prisustvom daju mali ali važan doprinos stanovniÅ”tvu pogođenom katastrofom.-poručio je Nino Pekarić.

Ā 

Fudbal Fudbal Jelen Super liga Srbije Vojvodina Crvena zvezda
Nema rezultata