XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Sloga (K) – Vujić voda 4:0

04.05.2008 A. Daišević

Malo ko je očekivao da će Sloga, posle svega što se dešavalo prethodne sedmice, odigrati baš protiv Vujić Vode najbolje ovog proleća. Silno su delovali „beli“ protiv anemičnog rivala, a debi novog trenera Igora Tufegdžića bio je više nego uspešan. U prvih petnaestak minuta igralo se po jakoj kiši što je prouzrokovalo dve greške vratara, ali nije bilo golova. Ipak, akcije „belih“ bile su tečne, igralo se do noge i na prvu, brzo i agresivno i za takvu igru gost nije imao rešenja. Posle filigranske akcije u 7.minutu koju su izveli Obrenović i Tanasijević, Pelivanović je kao duh izašao sam ispred Pimića i rutinski ga savladao. U 16.minutu, posle kornera Otaševića, u gužvi koja je stovrena u petrcu Valjevaca najbolje se snašao Tanasijević i duplirao vođstvo Sloge. Mogli su domaći i do ubediljvije prednosti do velikog odmora, ali je odličan šut Otaševića teškom mukom odbranio vratar Vujić Vode.
U nastavku Sloga je nastavila u ritmu iz prvih 45 minuta. Posle samo pet minuta igre, na centaršut Gojkovića glavom je regaovao Tanasijević, ali za malo pored stative gola gostiju. Najlepši detalj na utakmici usledio je u 65.minutu. Lopte se dokopao Pelivanović nosio je nekih pet, šest metara i onda sa blizu 30 metara uputio projektil koji je završio u samom roglju gola Pimića,a vratar Valjevaca samo je paradom ulepšao ovaj trenutak. I pored ubedljivog vođstva nastavili su domaći u istom ritmu, stvarali i prošuštali prilike. Samo što je ušao u igru sa klupe mladi i daroviti Andrić je sa ivice šesnaesterca uputio sjajn šut i pogodio malu mrežicu gola Pimića za konačnih 4:0. Na kraju susreta, od malobrojne publike, fudbaleri Sloge su za prikazano dobili aplauza koliko nisu cele ove sezone.

"Gradski stadion"  Gledalaca: 250  Sudija: Slobodan Pavlović (Požega) 8  Strelci: Pelivanović u 7. i 65. minutu, Tanasijević u 16. i Andrić u 76.minutu  Žuti kartoni: Vasilić (Sloga), Sredojević, Marković (Vujić Voda) ; Igrač utakmice: Vladan Pelivanović (Sloga) 8,5

Sloga:Ugrenović 7, Vasilić 7 (Milosavljević - ), Gojković 7, Ćirović 7, Đurić 7,5, Vrljičak 7, Nikačević 7,5 (Đenić 7,5), Tanasijević 7,5, Obrenović 7, Pelivanović 8,5, Otašević 7 (Andrić 7)
Vujić voda: Pimić 5, Đukić 5, Sredojević 5, Kojić 5, Raičević 5, Marković 5,5 (Knežević 5), Stojnić 5 (Bošković -), Samurović 5,5, Savić 5, Obradović 5, Živković 5,5

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Sloga (K) Vujić voda
Nema rezultata