XS
SM
MD
LG

Nagrade


Svi učesnici koji u toku jednog mesečnog ciklusa budu učestvovali u TifoBet virtuelnoj kladionici imaju mogućnost da osvoje jednu od nagrada. Najboljih 3 učesnika u toku jednog mesečnog ciklusa osvajaju nagrade. Ukoliko više učesnika imaju identične rezultate, prednost će imati ućesnik koji je ostvario najveći:

 1. Ukupan profit
 2. Procenat uspešnosti pogađanja
 3. Broj pogodaka
 4. Broj tipova
 5. Igrački staž

Nagradni fond:
Mesečne nagrade se sastoje od 3 INTERSPORT robnih vaučera i to:

 1. za osvojeno 1. mesto 1 vaučer u vrednosti od 3.000 RSD za kupovinu u
  prodajnim objektima INTERSPORT-a.
 2. za osvojeno 2. mesto 1 vaučer u vrednosti od 2.000 RSD za kupovinu u
  prodajnim objektima INTERSPORT-a.
 3. za osvojeno 3. mesto 1 vaučer u vrednosti od 1.000 RSD za kupovinu u
  prodajnim objektima INTERSPORT-a.

Organizator zadržava pravo izmene, tipa i količine robnih nagrada koje se dodeljuju najboljim igračima i svaka izmena nagradnog fonda biće javno objavljena.
Robni vaučeri se mogu iskoristiti za kupovinu robe u svim INTERSPORT maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srbije i isti se ne mogu zameniti za novac niti neku drugu nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik nagrade u mesečnom ciklusu obavezan je da u roku od 7 dana od dana proglašenja njegovog rezultata za jedan od 3 najboljih tokom mesečnog ciklusa, slanjem elektronske pošte na adresu office@srbijasport.net kontaktira Organizatora, kako bi mu nagrada bila dostavljenja putem pošte ili kurirske službe. Takođe, dobitnik je dužan da Organizatoru dostavi dokaz o pravu na učestvovanje (punoletstvo) na način koji organizator bude zatražio od korisnika. Nagrada će isključivo biti dostavljena na adresu koju je dobitnik označio prilikom slanja elektronske pošte. Ogranizator će putem pošte ili kurirske službe poslati dobitniku nagradu, a dobitnik je obavezan da potpiše odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju mu prezentira radnik pošte ili kurirske službe. Organizator snosi troškove slanja nagrade dobitniku. Ako dobitnik nagrade ne kontaktira Organizatora u navedenom roku od 7 dana od dana proglašenja njegovog rezultata za jedan od 3 najboljih tokom mesečnog ciklusa, ili ne dostavi dokaz o pravu na nagradu, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku na rang-listi. Dobitnici nagrada nemaju pravo da zahtevaju nagradu različitu od navedene ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se mogu preneti na drugu osobu posle prihvatanja nagrade. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Organizatora prema dobitnicima mesečnog ciklusa.